Nyt afsnit af ’Watch Me’: Mathias Zanka Jørgensen fortæller om sin vilde ursamling scroll-down

Nyt afsnit af ’Watch Me’: Mathias Zanka Jørgensen fortæller om sin vilde ursamling

I dag udkommer endnu et afsnit af vores urpodcast ’Watch Me’, og denne gang er fodboldspiller Mathias Zanka Jørgensen og urmager Christian Broxgaard gæster i studiet hos vært og ur-redaktør Brian Lykke. Her fortæller Mathias Zanka Jørgensen blandt andet om sin ursamling, om dengang han fik stjålet et ur på et fly, og hvordan han fik fingrene i et helt særligt Cartier-ur, som holdkammeraten Thomas Delaney satte på hans radar.

Af Nina Buth Olsen
Foto: Nina Buth Olsen
Podcast Euroman

”Når har købt dit første ur, så er der ikke nogen vej tilbage. Derfra kan du altid gå lidt til højre, og så kan du gå lidt mere sporty, du kan gå ”rigtigt” armbåndsur på den, og du kan gå tilbage i tiden, som jeg er endt med at gøre her på det seneste,” fortæller Mathias Zanka Jørgensen.

Han er nemlig gæst i det nyeste afsnit af ’Watch Me’, hvor ur-redaktør og vært Brian Lykke har inviteret ham i studiet til en snak om hans ursamling sammen med urmager Christian Broxgaard.

Mathias Zanka Jørgensens første ur i porteføljen var et Audermars Piguet Royal Oak Offshore, men siden er der kommet en del ure til samlingen. Blandt andet har han købt et vintage Cartier Crash fra 1991, der er kendetegnet ved sin asymmetriske og særegne form, og som landsholdskammeraten Thomas Delaney satte på hans radar.

Mathias Zanka Jørgensens Cartier Crash fra 1991.

”Det er svært at se på uret, hvad klokken er. Når jeg lige har fået en øl eller to, har der da været et par gange, hvor min kone har sagt til mig, at jeg lige har ramt en time forkert. Men for mig er det et biprodukt, at det kan fortælle, hvad klokken er. Det er et statement piece af en helt anden rang, og så er det en samtalestarter. Selv folk, der ikke ved, hvad det er, spørger ind til det,” siger Mathias Zanka Jørgensen.

Du kan lytte til det nye afsnit af ’Watch Me’ helt gratis på alle podcastplatforme. Og hvis du foretrækker levende billeder, kan du også se med på vores YouTube-kanal, hvor hele afsnittet ligger som film:

Watch Me

Brian Lykke er vært på podcasten ’Watch Me’, der kredser om ure og alt nørderiet bag. I første afsnit er gæsten komiker Thomas Warberg, og i det efterfølgende program kan du høre Nicklas Bendtner dele sine bedste ur-historier og ur-erfaringer.

Lyt til 'Watch Me' helt gratis på alle podcastplatforme eller se med på YouTube og euroman.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Watch Me, Ure og Fodbold