Så er det nu du skal slå til, hvis du drømmer om et job, hvor du rejser rundt i verden. Men ’job’ er nu så meget sagt, for mildest talt bliver du egentlig betalt for at holde ferie.

Royal Caribbean UK & Ireland har sat sig for at ansætte en person til deres praktikant-forløb, som skal være smartphone-fotograf denne sommer i tre uger mellem juni og juli.

Personen skal så rejse rundt med selskabets tre krydstogtskibe: Ovation of the Seas, Anthem of the Seas og Freedom of the Seas, og på rejsen vil vedkommende blandt andet komme til Asien, Middelhavet og New York.

Og det er naturligvis med alt betalt, plus en ekstra løn oveni hatten på 3000 pund, eller det der svarer til lidt over 26.000 danske kroner.

Så medmindre du lider af kraftig søsyge, så er kravene til ansøgeren få, blandt andet at du skal have en smartphone, og have et stort kendskab til alle 23 filtre, der er optimale til Instagram.

Lyder det som noget for dig så ansøg her, men skynd dig, for fristen udløber allerede den 31. Januar. 

I mens kan du se billederne fra Royal Caribbean UK og Irlands Instagram herunder og blive inspireret, hvis det nu er dig der bliver så heldig at få den eftertragtede tjans.