Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

British Airways Rowan Atkinson Mr. Bean

Foto: British Airways

British Airways

Flyselskab udgiver stjernespækket sikkerheds-video, så de er sikre på, at du følger med

Gordon Ramsay, Rowan Atkinson og Sir Ian McKellen er blandt stjernerne i British Airways nye sikkerheds-video.

Alle, der har været om bord på et fly, kender dem. De ofte gabende kedelige, men ikke desto mindre vigtige sikkerheds-videoer, der instruerer dig i, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude, og flyet må evakueres.

De fleste, der har været om bord på et fly, har nok også taget sig selv i ikke at følge 100 procent koncentreret med, når sikkerhedsprocedurerne bliver læst og påskrevet. Men fremover vil British Airways forsøge at fange din fulde opmærksomhed med deres nye sikkerheds-video, der indeholder gæsteoptrædener fra stjerner som Gordon Ramsay, Sir Ian McKellen (Ringenes Herre, X-Men m.fl), Gillian Anderson (X-Files m.fl.) og Rowan Atkinson i rollen som Mr. Bean.

Flere andre mindre kendte, men dog stadig prominente britiske skuespillere, som fx Thandie Newton, der senest indtog rollen som Maeve Millay i HBO’s populære serie Westworld, medvirker også. Sikkerheds-videoen er lavet i samarbejde med velgørenhedsorganisationen Comic Relief, og i director’s cut-udgaven, som British Airways netop har offentliggjort, kommer vi med bag optagelserne i en humoristisk version, hvor de kendte briter er til audition hos flyselskabet. 

”Det er ekstremt vigtigt, at vores kunder lægger mærke til vores sikkerheds-video, og ved at involvere nogle af landets mest kendte personligheder har vi fået muligheden for at lave noget sjovt, som vi håber, at folk vil se fra start til slut – og huske,” siger Alex Cruz, der er formand og administrerende direktør for British Airways i en pressemeddelelse.

Den nye sikkerheds-video vil blive vist på alle British Airways’ afgange fra september. Se den her: