Som et lyn fra en i forvejen mørk himmel kom meldingen i søndags om, at dele af Danmark endnu engang må lukke ned for en stund.
Tirsdag var så sidste dag i år, at man kunne besøge den lokale restaurant, drikke øl på den brune bodega eller nyde noget fermenteret druesaft på den foretrukne naturvinsbar.
Uret tikkede mod klokken 22 og sociale medier flød over med videoer fra diverse restauranter akkompagneret med teksten ”den sidste nadver.” Vi tog en tur rundt i København for at møde nogle af dem, der var ude for at få det sidste med.
Efter nogle hæsblæsende år som general manager hos Joe & The Juice i New York, flyttede Aleksander Eng til Cypern for at cykle og komme ned i tempo. Siden har han åbnet et pizzeria og et luksushotel på øen, og …
Han er eksstatsminister, enkemand og arbejdsnarkoman. Og så har han lige fortalt hele Danmark om sin største sorg: tabet af datteren Signe, der som 24-årig tog sit eget liv, kort efter hendes far havde nået mag…