Gilleleje Badehotel gb_fac.jpg

Gilleleje Badehotel

Man er i bogstaveligste forstand på toppen af Sjælland, når man checker ind på Gilleleje Badehotel. Badehotellet ligger på en 30 meter høj klint med formidabel udsigt over vandet, skuldrene sænker sig med lynfart, og alt hvad man nogensinde kunne drømme om i et over 100 år gammelt badehotel, er samlet lige her. Tænk kurveflet og afkølet hvidvin med havudsigt, og så mangler vi bare, at tiden går (helt) i stå.
Hulsøvej 15, 3250 Gilleleje

 

Helenekilde badehotel 12.jpg

Helenekilde Badehotel

Det knirker og knager på den helt rigtige måde i det gamle badehotel, der har en af Nordkystens vel nok bedste udsigter. Helenekilde er definitionen af underspillet luksus, her er skåret ind til benet, men det er mere end rigeligt. Køkkenet kokkererer i takt med sæsonerne, terrassen summer af liv og hvis ikke de stressede storbynerver kommer ned i gear af en overnatning eller tre på Helenekilde, er der ingen kur.
Strandvejen 25, 3220 Tisvildeleje

 

Hornbæk Credits Daniel Rasmussen, Copenhagen Media Center10.jpg

Hotel Hornbækhus

Åben Jaguar, direktørpension og solbrun teint. I Hornbæk går det rigtig godt. Men Hornbæk er andet end whiskybæltets oplagte ambassade i Nordsjælland. Siden Lennart Lajboschitz for et par år siden købte og istandsatte Hotel Hornbækhus, er de lokale blevet mødt med fællesspisning, yoga, loppefund og kagebord hver søndag. Værtsskabet er ikke til at tage fejl af; her er der hjerterum og her har man lyst til at rykke ind. En eftermiddag kan gøre det, men en håndfuld overnatninger er langt at foretrække.
Skovvej 7, 3100 Hornbæk

Også værd at tjekke ud:

Liselængen, Liseleje
Gammeldags badehotel, værtsskab med nærvær og ro til fordybelse.
Liselejebadehotel.dk

Havreholm Slot, Havreholm
Udendørs pool og 12 hektar park midt i smuk natur.
Havreholm.dk

Fredensborg Store Kro, Fredensborg
Opdateret kromad og nabo til Fredensborg Slot.
Storekro.com

Denne artikel er bragt i Euromans Sommeravis

Sommeravis1.jpg

På Euroman fejrer vi sommeren med en gratis Sommeravis. Vi har kørt, svømmet, spist, drukket og hilst os vej langs hele nordkysten. Resultatet er en inspirerende guide til et veloplagt liv, hvor sanserne er slået ud og indtrykkene står i kø. Avisen er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland. Den udkommer med Euroman og Eurowoman i juli måned, og bliver derudover omdelt til sommerhuse og via turistinformationer, minigolfbaner, iskiosker, fiskehandlere og alle de andre steder, din vej går forbi i sommerlandet. Og den er helt gratis.