Mens Danmark stadig mangler at slå Irland over to kampe i play-off, før billetten til sommerens VM-slutrunde i Rusland er i hus, har 23 fodboldnationer allerede kvalificeret sig. Flere af landene spiller i trøjer fra Adidas. Det gælder blandt andet Argentina, Belgien, Spanien og Tyskland.

Nu afslører Adidas alle deres landes hjemmetrøjer for den kommende slutrunde og har fået Lionel Messi, Alvaro Morata og Eden Hazard til at stå model.

Alvaro Morata fra Spaniens landshold. Foto: Adidas

Spaniens trøje er en hyldest til VM 94-trøjen fra slutrunden i USA, hvor designet består af diamanter i rød, gul og blå, hvilket repræsenterer hastighed, energi og stil.

For Tyskland er det deres ikoniske trøje fra VM 1990 i Italien, der har været udgangspunktet for det nye design. Vesttyskland slog som bekendt Argentina 1-0 i finalen på et mål af Andreas Brehme i denne trøje. Det tyske flags farver på mønstret på brystet er nu skiftet ud med kun sort, men ellers ligner den.

Toni Kroos i Tysklands trøje. Foto: Adidas

Lionel Messi og Argentina kommer til at spille i en trøje, der markerer forbundets 125 års jubilæum. Trøjen har selvfølgelig de blå og hvide striber og har to guldstjerner over logoet, der symboliserer landets VM-sejre.

Lionel Messi i den nye Argentina-trøje. Foto: Adidas

Det er Premier League-stjernerne Michy Batshuayi, Romelu Lukaku og Eden Hazard, der står model i Belgiens nyeste trøje, der har gule og røde diamanter på brystet. 

De tre spillere fra Belgien er blevet fotograferet i en parkeringskælder i Gent. Foto: Adidas

Se de resterende nationers trøjer herunder: 

Colombia. Foto: Adidas

Japan. Foto: Adidas

Rusland. Foto: Adidas

Mexico. Foto: Adidas