Den tidligere Arsenal- og England-anfører Tony Adams har udgivet en ny bog, hvor han går i detaljer med sit omfattende alkoholmisbrug – og hvordan han kom oven på igen. 

’Sober’, som bogen hedder, er opfølgeren til Tony Adams’ biografi ’Addicted’ fra 1999 og lover at fortælle den anden halvdel af historien om den 50-årige ex-forsvarsspiller og træner, der har haft både store op- og nedture i sin karriere.

”Jeg drak mig ned. Helt ned. Nu kan jeg se tilbage og tale om at skide i bukserne, tisse i sengen og have sex med strippere. Jeg havde ikke høje tanker om mig selv, det havde jeg aldrig haft, og druk fik mig til at glemme det,” siger han i et interview med britisk Esquire, der har talt med ham i forbindelse med bogens udgivelse.

’Sober’ handler om anden halvdel af Tony Adams’ liv, der senest var træner for den spanske klub Granada i forårssæsonen, og hvordan han har kæmpet sig ud af sine problemer og i dag lever et liv langt fra de vilde Premier League-dage.

”Jeg kan ikke gå ud og drikke mig fuld, jeg knalder ikke rundt, og jeg ejer ikke Ferrarier. Jeg har ikke så meget tilbage, mate,” siger Tony Adams.

Men selv om han har begået mange fejl, fortæller Tony Adams, at han ikke fortryder sine valg.

”Du måske huske, at jeg var meget succesfuld i min karriere. Jeg var anfører for min klub og mit land, så nej det ville jeg ikke (gøre det om, red.). Man må komme videre. Mine fejl har gjort mig til den, jeg er i dag. Jeg mødte min første kone i en blackout, blev gift og det varede i fem år. Det var et meget kompliceret forhold, men ved du hvad, jeg har to smukke børn med hende. Vil jeg ændre det, selvfølgelig ikke. Ingen fortrydelser.”

’Sober’ er ude nu. Læs hele britisk Esquires interview med Tony Adams her.

LÆS OGSÅ: Peter Graulund: "Jeg rejste mig op og sagde, at jeg hadede dem alle sammen. Fordi de havde svigtet mig, holdet, sig selv, klubben, alle"

LÆS OGSÅ: Kasper Dolberg: ”Jeg opfatter det næsten ikke, når jeg scorer. Det sker bare"

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp: "I Premier League er de ligeglade med, hvor godt du spillede. Det handler kun om at vinde”