Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Conor McGregor starter tøjbrand

Foto: Getty Images

Conor McGregor starter tøjbrand

Conor McGregor har rejst sig igen: Nu starter han sit eget tøjmærke

Boksestjernen samarbejder med designeren, der står bag hans ‘Fuck You’-jakkesæt.

Conor McGregor er tilsyneladende begyndt at afsøge mulighederne for nye karriereveje, efter han tabte i 10. runde til den ubesejrede bokser Floyd Mayweather i lørdagens hypede kamp.

I hvert fald har den irske bokser offentliggjort i en pressemeddelelse, at han er i gang med at starte sit eget tøjmærke op. Det sker i samarbejde med ingen ringere end David August, som er designeren, der stod bag McGregors opmærksomhedsvækkende jakkesæt med teksten ‘Fuck You’ skrevet i nålestriber, som bokseren bar til en pressekonference før den store kamp.

Efter konferencen blev jakkesættet tilgængeligt for almindelige dødelige til en pris på 6.500 dollars svarende til knapt 41.000 danske kroner. Og nu har bokseren og designeret taget skridtet videre med et helt designsamarbejde.

“Vi har snakket løst om at lave en kollektion sammen, men inden for de seneste mange måneder er vi blevet seriøse omkring det. Jeg ved, at offentligheden vil elske det, der kommer,” siger McGregor i pressemeddelelsen, hvor han også beskriver sin kærlighed til mode.

“Mode er noget, jeg er virkelig passioneret omkring, og jeg er spændt på at dele lige præcis dét med mine fans ved at give dem mulighed for at få mine ikoniske looks,” siger han.

Kollektionen, der består af en række jakkesæt, kommer til at koste mellem 500 og 1.200 dollars. Hvis man i stedet er Mayweather-fan, er det også muligt at købe tøj med hans aftryk fra hans nye kollektion med den tyske designer Philipp Plein.

LÆS OGSÅ: Manny Pacquiao: McGregor har 'ikke en chance' i den kommende kamp mod Mayweather

LÆS OGSÅ: Højreorienteret medie undskylder efter at have brugt et billede af Lukas Podolski i en historie om menneskesmugling

LÆS OGSÅ: Fansene har talt: Bergkamps perle er det bedste mål i Premier Leagues historie