Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Konkurrence: Vind professionelle cykler og eksklusive tilskuerpladser på TDF-ruten i København

Konkurrence: Vind professionelle cykler og eksklusive tilskuerpladser på TDF-ruten i København

House of Cycling fejrer at København står i landevejscyklingens tegn og inviterer cykelfans til et ekstraordinært event. Samtidig kan man vinde tre helt særlige cykler.

Nu har danske cykelentusiaster en enestående mulighed for at vinde 3 unikke cykler, som har båret nogle af verdens bedste cykelryttere til Paris.

Den mulighed giver House of Cycling, der samtidig slår dørene op til et forrygende event i forbindelse med at cykelfeberen rammer Danmark.

Den 1. juli kan man komme helt tæt på stjernerne når det går løs med kampen mod uret. Vi giver muligheden for at opleve det hele fra første række og byder endda på mad og drikke undervejs.

Skriv dig op her og deltag i konkurrencen om både cykler og eksklusive tilskuerpladser langs ruten i København.

 

T_IMG_8429.jpg

Fra København til Paris

København står lige nu på den anden ende. Byen er afspærret. Alting dirrer af spænding - og det er ikke kun på grund af midsommervarmen. For lige om lidt brager verdens største cykelløb gennem byen.

Derefter går turen tværs gennem Danmark i løbet af tre intense dage. Og så er det forbi.

Måske for altid. Hvem ved hvor lang tid, der går før vejen til Champs-Élysées går over dansk asfalt igen?

Det er noget helt specielt, at vi i år har muligheden for at se verdens bedste ryttere i verdens største løb fra første parket. Det vil House of Cycling gerne være med til at markere og fejre. For det er en begivenhed, som fortjener at blive mejslet i sten og husket for altid.

T_IMG_2597.jpg

Nye fortællinger – Digital hukommelse

Fortællingerne om de store øjeblikke, som historiens cykelhelte har givet os, kan være med os for altid. Men kun hvis vi gør en indsats. Fortællinger og myter skal dyrkes for at blive husket.

Hos House of Cycling er vi overbeviste om, at de nye cykellegender, som snart vil blive formet allerede på danske veje, skal huskes ved hjælp af digitale teknologier. Ved at indgå i et samarbejde med blockchain-pionærer som Hedera, The HBAR Foundation, Reality+ og Immortal ser vi en enestående mulighed for at give cykelentusiaster en helt ny måde at erindre og fejre de største cykeløjeblikke på – både dem, som har fundet sted, og dem, som vi snart skal se herhjemme.

Skriv dig op her og deltag i konkurrencen om både cykler og eksklusive tilskuerpladser langs ruten i København.

T_IMG_2587.jpg