Vejret var i den grad med os, da godt 80 cykelentusiaster søndag formiddag trillede ud på de danske landeveje sammen med Euroman og Pas Normal Studios.

For første gang er Euroman gået sammen med Pas Normal Studios om at skabe et community for entusiastiske cykelryttere, og den første fællestræning bød på godt 100 kilometer rundt i Nordsjælland med afslutning på Sankt Hans Torv til øl og sandwich.

Om søndagens fællestræning siger chefredaktør på Euroman, Kristoffer Zøllner: 

"Det er svært at forestille sig, hvordan søndagens træning kunne have været mere perfekt. Vejret var smukt, antallet af ryttere passende, og der blev gået til den og kørt igennem, uden at nogen kom til skade," siger Kristoffer Zøllner og fortsætter:

"Selv en relativ nybegynder som jeg selv kunne være med og blev hjulpet gennem den 100 kilometer lange rute med støtte fra de andre ryttere. Benene og bagdelen er stadigvæk øm, men jeg er klar, når vi igen ruller ud sammen næste gang," siger Kristoffer Zøllner, der også sender en tak til søndagens sponsorer LinusPro for energibarer, Supermarco for vand og Nørrebro Bryghus for øl.

Pas Normal Studios blev grundlagt i København i 2014 med en vision om at skabe et cykelbrand og tøjmærke, der kombinerer teknologi og kvalitet med et smukt, stilrent design.

Indehaver af Pas Normal Studios, Karl Oskar Olsen, siger om søndagens arrangement:

“Først og fremmest, tak til alle de ryttere, som deltog i vores første group ride i samarbejde med Euroman. Med vores vision om at skabe et community, hvor cyklen, træningen og oplevelserne er i højsædet, er vi gået et skridt i den rigtige retning og ser frem til igen at byde velkommen til vores ugentlige group rides," siger Karl Oskar Olsen.

Se alle billederne nedenfor. For højere opløsning se her. Fotograf: Simon Birk. 

LÆS OGSÅ: Bag kameraet på Champions League: ”Det er et job, hvor man bliver målt og vejet hele tiden”

LÆS OGSÅ: Egmont laver nyt Tour de France-magasin

LÆS OGSÅ: Euroman og Pas Normal Studios inviterer til fælles cykeltræning