”Jeg troede faktisk ikke, Balenciaga lavede tøj, der kunne sidde på en to meter høj mand på 124 kilo”
Foto: Oscar Meyer

”Jeg troede faktisk ikke, Balenciaga lavede tøj, der kunne sidde på en to meter høj mand på 124 kilo”

Euroman har talt med syv FC Zulu-deltagere, der i TV 2-programmet fik en selvtillids-boostende makeover af stylist Rikke Jung Larsen.

14 copy.jpg

Siavash Rezvani, 36 år, distriktschef, Islands Brygge

”Jeg elsker fodbold. Min svoger, Atiba Hutchinson, har spillet for FCK i mange år. Jeg har fået nummer 13 for FC Zulu, ligesom han havde for FCK.”

”Jeg har dyrket meget motion i mit liv. Der er rigtig mange, der gennem årene har beskyldt mig for at være elendig til fodbold, men jeg mener faktisk selv, jeg er ret god. Mine venner mente, at jeg skulle melde mig til FC Zulu, og jeg nægtede. Men til sidst blev jeg så provokeret af, at alle tog pis på mig, at jeg meldte mig juledag sidste år. Jeg gik ind på toilettet og lavede en video, mens jeg sad på tønden, og det var sådan, det startede.”

”Jeg synes, det er sindssygt hårdt, når vi spiller kamp. Hvis du spørger mine venner, vil de sige, at jeg har den dårligste teknik, men for mig er det mest fysikken, der er udfordrende.”

”Jeg syntes, det var vildt fedt at blive stylet. Jeg er meget glad for min nye frisure. Mit hår var megalangt før, og nu er det blevet noget kortere. Mit hår er meget elektrisk, så det at blive klippet af en, der er så dygtig, det var rigtig fedt.”

09 copy.jpg

Mark Danielsen, 27 år, lastbilchauffør, Lolland

”Mit forhold til fodbold er ret dårligt, og motion har aldrig været min stærke side. Når man er stor i forvejen, er det svært at løbe, fordi man tæsker sine ben rimeligt hårdt med den vægt, man belaster dem med.”

"Jeg har ikke så meget selvtillid, så jeg håber, at FC Zulu-projektet kan hjælpe mig på den front.”

”Der er mange ting, der er enormt svære, når spiller fodbold. Det første er konditionen. Jeg kan ikke løbe så skide langt eller hurtigt. Dernæst er det at lære reglerne. Jeg forstår slet ikke reglerne i fodbold.”

”Det bedste ved min makeover er, at de har haft gang i mine negle og fingre. De er blevet helt bløde og baby-agtige. Det er lækkert.”

07.jpg

Nicolai Leon Nielsen, 21 år, postbud, Stenløse

”Jeg har aldrig rigtig interesseret mig for fodbold. Det er noget værre lort. Jeg har altid følt mig lidt udenfor i drengegruppen, når de talte om FCK og Brøndby og alt det der. Men det her forløb har faktisk givet mig en meget større interesse for fodbold.”

”Det er lidt noiaen at skulle være på fjernsyn, fordi man aldrig ved, hvordan man bliver fremstillet. Jeg glæder mig bare til at se det.”

”Det sværeste ved at spille fodbold er at koordinere det hele. Der sker sindssygt mange ting på én gang. Hvornår skal man spille bolden? Hvornår skal man selv løbe med den?”

”Jeg kan nok bidrage til FC Zulu nede i forsvaret. Det er der, jeg føler mig mest tilpas, fordi der ikke er noget bag mig. Jeg skal bare koncentrere mig om at flække nogen.”

10 copy.jpg

Bjarke Blaabjerg, 23 år, kok og tjener på Molskroen, Aarhus

”Jeg har aldrig dyrket boldsport, før jeg deltog i FC Zulu. Jeg har dyrket en del gymnastik og klatring. Det er det, jeg har fokuseret på, og i den forbindelse har jeg også gået meget i fitness og dyrket bodybuilding. Jeg dyrkede meget sport, indtil jeg blev 19 år, hvor jeg blev kokkeelev. Så stoppede jeg brat med al sport, og så kom der et par kilo på maven.”

”Når man ikke går op i fodbold, er man altid lidt udenfor. Det er en nationalsport, så alle ens kammerater i folkeskolen går op i det, og i frikvarterne bliver man altid valgt sidst."

”Det sværeste ved at spille fodbold er helt klart kondien. Jeg er i utroligt dårlig form, og jeg spiller midtbanespiller, så det er meget svært at følge med. Min største styrke er nok, at jeg gennem min erfaring fra restaurationsbranchen er vant til at arbejde struktureret og spille som et hold.”12 copy.jpg

Jonas Kyvsgaard, 33 år, konsulent og podcaster, Roskilde

”Min fodbolderfaring er lig nul. Jeg tror aldrig, jeg har set en fuld fodboldkamp før. Jeg blev altid valgt sidst i skolegården. Som barn så jeg altid Tour de France, men jeg kan godt se nu, at jeg faktisk er gået glip af en del, hvad fodbold angår. Fodbold har enormt meget sammenhold, som jeg gerne ville have haft i mit liv tidligere. Om lidt begynder min lille søn til miniputfodbold.”

”Jeg meldte mig til FC Zulu, fordi jeg for halvandet år siden gik ned med stress. Jeg besluttede mig i den forbindelse for, at der skulle ske noget nyt. Jeg ville gerne blive bedre til at sige ja til ting, jeg ikke troede, jeg kunne. Det kunne både være at sige ja til at være med i et tv-program, men også bare det at spille fodbold. Det er fascinerende for mig, at jeg kunne udstille mig selv i en svag position som 33-årig. Det trængte jeg til.”

”Alt ved at spille fodbold er svært, men det at placere sig rigtigt på banen er nok det allersværeste. Og jeg kan slet ikke reglerne.”

06 copy.jpg

Jens Dræby, 28 år, skolelærer, Odense

”Jeg interesserer mig overhovedet ikke for fodbold. Jeg kan ikke lide at spille det, jeg ikke kan lide at se det, men min kæreste mente, at FC Zulu-projektet var noget for mig. Det har faktisk irriteret mig enormt meget, at jeg slet ikke har forstået, hvad mine venner talte om, når de talte om fodbold. Det her forløb har uden tvivl givet mig en større interesse for spillet. Jeg har sågar været inde og se nogle OB-kampe.”

”Det sværeste ved at spille fodbold er at drible. Jeg har absolut ingen boldkontrol. Det er noget med at sparke bolden ligefrem og så forsøge at hale ind på bolden.”

”Jeg er meget glad for, at Rikke (Euromans stylist, red.) har givet mig den her Balenciaga-jakke på. Jeg troede faktisk ikke, Balenciaga lavede tøj, der kunne sidde på en to meter høj mand på 124 kilo. Det er lidt vildt for mig at gå i sådan noget dyrt tøj.”

”Jeg ved, at jeg kommer til at blive latterliggjort. Det er jo en del af hele konceptet, fordi jeg er så dårlig til fodbold. Man kommer til at se mig falde, få en bold lige i synet eller noget i den stil.”

01 copy.jpg

Jaime Petersen, 21 år, vvs’er, Hillerød

”Motion gjorde jeg mig kun i, da jeg var mindre. Det var inden, computer og IT tog over. Jeg kender sådan set godt reglerne i fodbold, og jeg har en bred viden om fodbold. Jeg føler mig faktisk ikke helt håbløs på bolden. Jeg er nok i top-10 på det her hold. Det er selvfølgelig let nok at sige, når vi kun er 15.”

”Jeg meldte mig til FC Zulu, fordi jeg gerne ville tabe mig. Derudover kunne det selvfølgelig være fedt at møde nogle nye mennesker og give mig selv en udfordring.”

”Jeg synes, det er fedt at være foran et kamera. Jeg er altid meget afslappet, fordi jeg har så meget selvtillid. Og det er superlækkert at få en makeover som i dag.”

Se alle FC Zulu-deltagernes før/efter-billeder her: 

02 copy.jpg

03 copy.jpg

04 copy.jpg

05 copy.jpg

08 copy.jpg

11 copy.jpg

13 copy.jpg