‘The Totally Football Show with James Richardson’

Det vakte genklang i podcastland, da universets bedste fodboldvært James Richardson forlod The Guardians ’Football Weekly’ for at blive vært på sin egen aktualitetspodcast. Ikke nok måtte Guardian vinke farvel til den vittige og joviale Jimbo, som han kaldes i folkemunde – Richardson trak også den absolutte elite indenfor international fodboldformidling med sig.

Flere gange om ugen gennemtrawler et omskifteligt panel med utrolig vid og perspektivering de vigtigste begivenheder i de største, europæiske fodboldligaer. Skal du holde dig opdateret på international fodbold med én podcast, er det denne.

Lyt til podcasten her.

’Gamechanger’

Du ved godt, hvem der vandt i weekenden. Du ved også godt, hvem der kommer til at skifte i næste transfervindue. Nu vil du gerne helt ned i materien og blive klogere på det omfattende arbejde, der skal gøre Danmark til en af verdens bedste fodboldnationer. Gamechanger er en vidensplatform, der er skabt i samarbejde mellem DBU og Divisionsforeningen, og som et tilbud til dem, der ser fodbold med de teoretiske og videnskabelige briller på, laver de med ugentlige mellemrum podcasts om aktuel fodboldforskning.

Her kan du høre, hvordan man vil gøre Danmark til verdensmestre i straffespark, træner spilintelligens og kommer relativ alderseffekt til livs. En podcast, der skiller fårene fra bukkene.

Lyt til podcasten her