Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Garmin forener tech, træning og sundhed i nyt smartwatch

Garmin forener tech, træning og sundhed i nyt smartwatch

Fremtidens smartwatch kan meget mere end at tracke din træning. Med Garmins nye Venu Sq-serie får du helbredsmonitorering, sportsapps og smartnotifikationer - i ét og samme ur.

Smartwatches er efterhånden blevet brugt som sportsudstyr i nogle år. Men nu er der ikke længere grund til at tage det af, når din fitness-session er forbi. Faktisk er der mange årsager til, at du bør beholde det på håndleddet alle 24 timer i døgnet.

Det amerikanske sportsbrand Garmin er klar med en ny hybrid af et ur, der både er genialt som træningsmakker, holder dig up-to-date på dit helbred, og gør hverdagen nemmere med en række smarte features som trådløs betaling og sms’er og opkaldsinfo direkte på urskiven.

Med andre ord: et ur til dig der kan lide at have styr på tingene – både når du træner, og når du laver alt muligt andet.

Garmin_Venu-sq_Tekst-2.jpg

Smart på farten

Lad bare telefonen blive i lommen, når du er på farten. Med Venu Sq har du altid de smartfeatures, du skal bruge til at holde dig opdateret lige ved hånden. Bogstaveligt talt.  

Ved at parre uret med din smartphone via bluetooth kan du vælge, hvilke notifikationer der skal tikke ind på skærmen på dit ur - som fx sms’er, opkaldsinfo, e-mails og kalender.

Udvalgte modeller i den nye Venu Sq-serie kan endda lagre sange og afspilningslister fra dine Spotify-, Deezer- eller Amazon-konti, så du kan have musik i ørerne på eksempelvis dine løbeture, uden du absolut skal have din telefon med som ekstra kargo.

Ikke engang dankortet behøver du at hive frem. Skal du betale i en butik, kan du nemlig gøre det nemt og hurtigt via urets kontaktløse betalingsfeature Garmin Pay.

Planlæg din træning

Uanset om du mangler ny inspiration til din træning, eller allerede har styr på dine ugentlige workouts, kan Venu Sq hjælpe dig til sved på panden. Smartwatchet indeholder mere end 20 sportsapps til både indendørs- og udendørssport – som fx løb, cykling, golf og svømning.

Brug fx den indbyggede løbetræner Garmin Coach til at træne op til længere distancer, eller lad uret planlægge din næste cardio eller styrketræning med et af de mange forudindlæste træningsprogrammer. Vil du sammensætte dine egne sessions, kan du gøre det i Garmin Connect-app’en på din telefonen og efterfølgende downloade dem til smartwatchet.

Mens du bevæger dig, registrerer uret dine trin, minutter med høj intensitet og meget mere, så du kan holde øje med din form, og hvordan kroppen præsterer fra gang til gang. Har du connected dit Venu Sq til din telefon, kan det desuden sende din live-position til dine kontakter manuelt eller automatisk – en feature der giver god sikkerhed, når du træner i eksempelvis naturområder, hvor der ikke lige er andre i nærheden, hvis der skulle ske noget.

Garmin_eum_tekst.jpg

Tracking af søvn og energi

De fleste af os er udmærket klar over, at søvn, eller mangel på samme, har betydning for humøret og energiniveauet. Men har du tjek på, om du faktisk får tilstrækkeligt af det? Hvis ikke kan du nemt få det med Venu Sq.

Urets avancerede søvntracking-system danner en komplet oversigt over dine lette, dybe og REM-søvnstadier samt vejrtrækninger pr. minut, mens Pulse Ox-sensoren måler, hvor godt din krop absorberer ilt. Tre ting der kan gøre dig klogere på, hvad der kan være med til at øge kvaliteten af din søvn – fx at gå tidligere i seng eller kvitte telefonen inden sengetid.

Samtidig holder den innovative Body Battery™-energiovervågning øje med dit energiniveau i løbet af dagen, så du altid kan finde de bedste tidspunkter til aktivitet og hvile. Uret måler naturligvis også din puls og giver hurtig besked, hvis den bliver enten for høj eller for lav.

Som en ekstra smartfeature kan du sågar logge dit væskeindtag og dermed sikre, at du opretholder væskebalancen. I app’en på smartwatchet kan du sætte et mål for hydrering, som løbende tilpasser sig efter, hvor meget sved du mister under dine daglige aktiviteter.

Se hele Garmins Venu® Sq-serie her.