Bokseren Patrick Nielsen laver karriereskifte og går fra ringen til buret. Nielsen vil prøve sig af som MMA-fighter, og han starter hårdt ud. Han debuterer nemlig mod den tidligere OL-medaljevinder i brydning Mark O. Madsen, der har fået en fremragende start på sit MMA-eventyr.

Pinselørdag 8. juni får vi svaret på, hvem der er Danmarks bedste fighter i slaget, som er døbt 'Ingen udvej'. Det kommer til at foregå i K.B. Hallen og på Viaplay som pay-per-view.

"Jeg har længe flirtet med tanken om at prøve mig af i MMA. Nu er muligheden der, og jeg kan ikke tænke mig en bedre udfordring og mulighed for at komme ind på MMA-scenen, end at gøre det af med Mark O., som åbenbart er alles darling. Mange vil nok se mig som underdog, men de bliver klogere."

"Jeg har set hans kampe, og hver gang han møder en, der kan slå, har han haft kæmpe problemer. Og han har ikke mødt en bokser i nærheden af mit niveau. Jeg træner som en gal – tre gange om dagen og seks dage om ugen, så jeg kommer til at stå snorlige, og Mark O’s MMA-drømme slutter den 8. juni. Der er ingen udvej for ham, og mine MMA-muligheder går op, når Mark. O. går ned," siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse.

Mark O. Madsen, der har vundet sine hidtige 7 kampe i MMA-regi, roser Nielsen for hans mod:

"Min træner Martin Kampmann var ikke i tvivl, da vi kunne se, at muligheden for denne kamp var der. Vi ser det som en god sportslig udfordring, hvor det økonomiske også hænger sammen. Jeg kommer til at møde en rigtigt god bokser, og det bliver en kamp mellem en fighter, som vil have en stående kamp, og så mig, som gerne vil have kampen ned på gulvet. Patricks dage som fighter er talte, når jeg er færdig med ham den 8. juni. Man må rose Patrick for hans mod, men han kommer til bitterligt at fortryde, at han går ind i buret mod mig," siger Mark O. Madsen.

Patrick Nielsen har 32 professionelle boksekampe på cv’et.

MarkO_Patrick_Viaplay.jpg