PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Penge er alt i fodbold. Men uden fans og seere smuldrer det hele

Foto: Foto: Klaus Rudbæk Chefredaktør, Kristoffer Dahy Ernst

Penge er alt i fodbold. Men uden fans og seere smuldrer det hele

EM bliver spillet i skyggen af kontroverserne om VAR, Super League og VM i Qatar, der ikke kun påvirker fodboldens image negativt, men også efterlader spillet som noget helt andet end det, vi som børn forelskede os i. Alligevel skal vi overgive os og blive en del af noget større, når Danmark – selvfølgelig – spiller sig til tops i sommerens slutrunde. Det skriver chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst i anledningen af EM-temaet i vores juninummer.

Først ventede vi to år på en slutrunde, og så et ekstra, men nu er den god nok: EM bliver afholdt, og Danmark er med. Velkommen til et fodboldgalt Euroman pakket med historier om de største talenter, de bedste trøjer, de vigtigste spillere, Danmarks muligheder og en masse anekdoter fra alt det, der binder os sammen som nation. Kampen er i gang. 

Euforien over et landshold, der stiller til start stærkere end meget længe, er på sin plads. Hvis man ikke har været udelt begejstret over fællessang med Phillip Faber og matriarkalske formaninger fra @mette, har vi nu endelig noget, vi kan blive enige om at samles om: Landsholdet. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her