I 2008 vandt Peter Eastgate verdensmesterskabet i poker og ikke mindst de 9,1 millioner dollars, der fulgte med. Men allerede to år senere stoppede den 24-årige Eastgate sin pokerkarriere. Ikke mindst fordi han tabte enorme summer på andre former for gambling, som vi skrev om sidste år.

”Jeg tabte 11 millioner kroner på at sportsbette under VM i fodbold i 2010.Mine gennemsnitlige væddemål under slutrunden er cirka 700.000 kroner, og så skal der ikke gå meget galt, før man taber store beløber.
Jeg mister for eksempel en halv million dollars, da Spanien vinder VM, og ganske upatriotisk vædder jeg 200.000 dollars på, at Cameroun slår Danmark. Da Dennis Rommedahl scorer til 2-1, og hele landet jubler, sidder jeg og bander ham langt væk”

Han beskriver også i artiklen, hvordan han blev træt af at hans lykkefølelse var hængt op på, om han tabte eller vandt. Derfor trak han sig helt for at tage en skolelæreruddannelse.

Men nu vender han altså alligevel tilbage på dansk grund ved Danske Spil Munkebjerg Poker Tour i Vejle.

”Danske Spil gav mig en glimrende mulighed for at komme ud og spille en enkeltstående event i det danske pokerland. Jeg ser det som et underholdende indslag for at komme tilbage og duellere i det spil, jeg har haft ufattelig mange fornøjelige stunder med,” siger Peter Eastgate i en pressemeddelse.
Der har ofte været spekuleret i, om Peter Eastgate har formøblet hele sine formue på spil, men det afviser han.
”I årene efter min sejr havde jeg et stort forbrug. Men nu har jeg et meget gennemsnitligt forbrug på niveau med den jævne dansker. Jeg har stadig rigeligt på kistebunden, da jeg ligesom de fleste andre formuehavende i verden er blevet begunstiget af, at verdensøkonomien har været i god gænge de seneste år.

Det er da heller ikke håbet om at øge formuen yderligere, der har fået Peter Eastgate til at stille op ved Danske Spils turnering i Vejle.

”Jeg går bare efter at have en hyggelig turnering. Jeg er aldrig været blevet skuffetpå det parameter, når jeg har spillet på dansk grund. Til gengæld plejer danskerne også at være nogle af de skrappeste modstandere, så jeg forventer konkurrencen bliver hård.”

Danske Spil MPT spilles på Casino Munkebjerg i Vejle med start den 16. februar.

 LÆS OGSÅ: Poker-stjernen Peter Eastgate: ”Jeg har vundet penge nok til resten af mit liv, men jeg vil jeg hellere have et arbejde, der giver mening”

LÆS OGSÅ: DM i poker 2016: ’Hvorfor have et kedeligt studiejob, hvis man kan tjene 40.000 om måneden på at hygge sig?’

LÆS OGSÅ: Guide til effektive maveøvelser: Sådan får du en stærk og flad mave