Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sådan træner en af Danmarks bedste golfspillere

Foto: Getty Images & PR

Sådan træner en af Danmarks bedste golfspillere

I snart et årti har Lucas Bjerregaard været en af Danmarks bedste mandlige golfspillere. I 2019 ce-menterede han den status, da han, 14 dage inden Tiger Woods vandt US Masters, slog golfsportens ubestridte konge på hul 18 i en af de største turneringer i verden. Her fortæller den 29-årige golfspiller fra Frederikshavn om sine træningsrutiner, om de små, afgørende marginaler, og om en sport i evig forandring.

soundLyt til artiklen med Euroman
play

Klik her for at læse mere.

00:00 |

JEG ER PÅ GREENEN i seks-otte timer hver dag. Vi spiller omkring 30 turneringer på et kalenderår, og på en normal turneringsdag går jeg omkring 13 kilometer og forbrænder cirka 3.500 kalorier. For at holde til det er min kost, træning og restitution helt essentiel, og det er noget, der i sporten er begyndt at blive taget meget mere seriøst i løbet af de seneste 10 år. 

MIN TRÆNING ER primært skadesforebyggende. Når jeg spiller så meget, og dermed laver den samme svingbevægelse enormt mange gange og til den samme side, er det ikke supersundt for kroppen. For mig handler det derfor meget om at træne nakke-, ryg- og hofteregionen, så de er stærke, smidige og kan holde til belastningen. Det gør jeg ved fire ugentlige styrkepas og et enkelt konditionspas.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her