Sex hele livet

Sex hele livet

Sex i 20'erne:


- I 20’erne vil man gerne lave hele verden om. Det afspejler sig også i ens sex, hvor man gerne vil prøve så meget som muligt af og være sammen med så mange som muligt.

- Men samtidig har mange mænd i 20’erne en meget smal præferenceramme: Kvindens krop og stil skal være på en helt bestemt måde, og det bliver hurtigt en begrænsning, man lægger på sig selv.

- Vær åben, og prøv at være sammen med så mange forskellige typer som muligt. Du er ikke født til kun at tænde på storbarmede blondiner eller langbenede brunetter. Måske vil du i virkeligheden have den bedste sex med hende den lille rødhårede med fregnerne.

- Prøv også at være sammen med kvinder, der er ældre end dig selv. De jævnaldrende piger har langtfra lyst til at eksperimentere så meget med sex, som du gerne vil. Det har de ældre derimod, og du kan i den grad lære noget af dem i sengen.

Næste side: Sex i 30'erne.

Sex i 30’erne


- I 30’erne indgår mange mænd i et fast parforhold og forsøger at etablere en familie. Her er udfordringen at styre uden om sidespring.

- Brug parforholdet til at gå i dybden med jeres sex. For kvinden i 30’erne skal det ikke længere være en yndefuld balletforestilling, I kan bare gå løs. Men kvinder i 30’erne ved også, hvad de vil have, så udvid dit repertoire, og prøv nye ting, I ikke har prøvet før.

- Inviter hende ud, og forfør hende. Kys også fem minutter hver dag. Det vil aktivere endorfiner, som vil holde jeres forelskelse kørende.

- Lav også en regel om, at du ikke må komme, når du onanerer. Det gør dig simpelthen mere viril, fordi du samler din seksuelle kraft, til I skal have sex. Den kraft kan du ikke længere gå rundt og lukke ud til højre og venstre, som da du var i 20’erne.

Næste side: Sex i 40'erne.

Sex i 40’erne


- Mange mænd falder af på den i 40’erne. De vil gerne hygge med bajere og Tour de France og er godt tilfreds med en gang imellem at rulle over på kæresten og tilbage igen.

- Det gider kvinder slet ikke. De har måske halvstore børn på dette tidspunkt og vil gerne have lidt sjov og ballade nu. Derfor ser man i stigende grad, at kvinder skrider fra deres mand i 40’erne og finder en mand i 20’erne i stedet, der kan give dem det, de har brug for.

- For at holde din virilitet oppe bør du derfor satse på kun at få udløsning en gang om ugen. Det betyder ikke, at du skal holde op med at onanere, for så får du bare generelt mindre og mindre lyst til sex. Men ved kun at komme en gang om ugen vedligeholder du den intensitet og liderlighed i jeres sex, som du havde, da du var yngre. Og undgår at kvinden skrider med en yngre model.

Næste side: Sex i 50'erne.

Sex i 50’erne


- I 50’erne begynder nogle mænd at få potensproblemer. Det kan have fysiologiske årsager, men det kan også skyldes en mental blokering. Lad være med at hænge fast i forestillinger om, hvor ofte og hvor længe du kunne, da du var yngre. Mænds seksualitet forsvinder ikke bare, men den ændrer sig med alderen, og det skal du acceptere.

- Viagra er ingen garanti. Ud over de mange mulige bivirkninger som hjerteproblemer og forhøjet blodtryk gør piller dig ikke til en bedre elsker. Tværtimod kan du få et dårligt selvværd af at bruge dem, fordi det i virkeligheden ikke er dig, der får dit lem op at stå.

- Øv dig i stedet på kun at komme hver 14. dag, på den måde holder du din libido ved lige. Men sørg endelig for stadig at onanere: Onani er med til at stimulere blodomløbet.

- Sørg også for at lave knibeøvelser, hvor du fx stopper strålen et par gange, når du tisser. Det styrker muskulaturen i lemmet og er med til at gøre, at du kan holde længere i sengen. Og pas på med dovenskaben: Kedsomhed og konformitet i sengen er en af de største udfordringer for mænd i 50’erne.

....og herefter må du klare sig selv.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vitalitet