Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Marca top 100

Foto: Getty Images

Marca top 100

Tre danskere er kåret blandt verdens 100 bedste fodboldspillere

En spansk sportsavis anerkender hele tre danske landsholdspilleres indsats på deres årlige liste.

2018 er blot lige begyndt, og Danmark markerer sig allerede på internationalt plan. Den spanske sportsavis Marca har nemlig netop udgivet deres årlige liste over verdens 100 bedste fodboldspillere - og her har hele tre danske landsholdsspillere formået at få placeringer, skriver Jyllands-Posten.

Listens førstepladsen går til Lionel Messi fra FC Barcelona, mens Cristiano Ronaldo kommer ind på en andenplads. Den højest rangerende dansker er Christian Eriksen, som dog befinder sig noget længere nede på listen på en 70. plads. Marca begrunder den trods alt prestigefyldte placering med hans store betydning for Danmarks plads til sommerens VM-slutrunde.

Den næste dansker på listen er Kasper Dolberg, hvis 90. plads begrundes med hans mange mål i foråret samt Ajax’ Europa League-finale. Marca holder sig dog ikke tilbage for også at kommentere på Dolbergs mangel på regelmæssighed efter et efterår med hans første store karrieredyk - men anerkender alligevel, at vi vil komme til at se en del mere til ham i fremtiden.

Som den sidste dansker på listen finder vi Nicolai Jørgensen, der af Marca bliver vurderet til at være den 92. bedste fodboldspiller i verden. Jørgensens plads på listen begrundes med hans titel som topscorer i den hollandske Æresdivision.

Du kan se hele Marcas top 100-liste her.

LÆS OGSÅ: F.C. København fylder 25 år: Se den nostalgiske jubilæumsfilm

LÆS OGSÅ: Wenger til Mourinho efter brok: Lær at leve med City