Techgiganten Apple lancerede i går to nye produkter: en MacBook Air og iPad Pro.

Den nye MacBook Air bliver hurtigere end tidligere udgaver af computeren, og så får den et bedre keyboard. Udskiftningen af keyboardet er tiltrængt, for den forrige generation af keyboards har skabt stor utilfredshed hos brugerne på grund af dårligt design.

Apple_new-macbook-air-performance_03182020.jpgComputeren får også større hukommelse, og den mindste udgave kommer nu med 256GB i stedet for de 128GB, som den tidligere udgave var udstyret med.

Apple_new-macbook-air-facetime-screen_03182020.jpgApple kalder selv den nye iPad Pro for den hidtil mest avancerede. Den har A12Z Bionic-chip, der, ifølge Apple, gør iPad Pro hurtigere og mere kraftfuld end de fleste bærbare computere fra Windows.

iPad Pro kan nu bruges med et keyboard med indbygget trackpad, hvilket gør det muligt at bruge iPad Pro til langt mere, end det før har været muligt.

Apple_new-ipad-pro-apple-pencil-pro-display_03182020.jpgDerudover har iPad Pro fået et 12 MP vidvinkelkamera og fem mikrofoner i studiekvalitet.

Den nye MacBook Air koster fra 8.999 kroner og kan bestilles på Apples hjemmeside. Den nye iPad Pro koster fra 6.999 kroner og kan også bestilles på Apples hjemmeside.