Det er blevet en årlig tradition, at Apple lancerer nye produkter i september, og i år er ingen undtagelse. Foruden en opdatering af Apple Watch, har den amerikanske tech-gigant præsenteret tre nye modeller af den voldsomt populære iPhone, og som det efterhånden er blevet standard for iPhone-lanceringer, leverer de en opgradering, en forstørrelse og et mere prisvenligt alternativ.

iPhone XS og iPhone XS Max – Opgraderingen og forstørrelsen

Apples flagship-model vender tilbage til det velkendte format, hvor du kan vælge mellem to forskellige skærmstørrelser. Eneste forskel er, at hvor vi tidligere har været vant til at kalde storebroren for Plus, skal vi til at kalde ham for Max. Den opgraderede iPhone XS fastholder sin forgængers skærmstørrelse på 5,85”, og iPhone XS Max forstørres til en skærmstørrelse på 6,46”. Begge modeller er udstyret med helt nye OLED-skærme.

iPhone XS er den mest avancerede iPhone til dato, og introducerer en helt ny A12 Bionic-chip, der kan håndtere 5 trillioner processer per sekund. Det er både teknisk og astronomisk stort at forholde sig til, men essensen er, at den er blevet hurtigere – meget hurtigere. Det dobbelte kamerasystem går igen på iPhone XS, og eftersom Home-knappen er en saga blot, er ansigtsgenkendelse nu den eneste måde, du kan låse din telefon op på.

iPhone XS og XS Max kan forudbestilles fra fredag d. 14/9 på Apples hjemmeside, og priserne starter fra henholdsvis 8.899 kroner og 9.799 kroner, og varierer afhængigt af den interne hukommelse.

 

iPhone XR – Den prisvenlige model

Alt er relativt i Apples verden, men intet desto mindre er iPhone XR den model, der har det mest imødekommende prisskilt. Den danske pris er ikke officielt fastsat endnu, men i USA bliver den vejledende pris 749 dollars, og man kan derfor gisne om, at prisen lander lige under de 5.000 kroner.

Selvom prisen er en kende lavere end flagship-modellerne, er der ikke sparet på hverken teknologi og innovation i iPhone XR. Du må tage til takke med et enkelt kamera på bagsiden, som kan tage billeder i 12 megapixel opløsning, men til gengæld får du stadig kant-til-kant skærm, ansigtsgenkendelse, en knivskarp retina-skærm og de samme processor-egenskaber som iPhone XS.

iPhone XR kan forudbestilles fra den 19/10, og prisen anslås at starte fra omkring 5.000 kroner, og varierer afhængigt af den interne hukommelse.

LÆS OGSÅ: På techno-krydstogt med 4.000 mennesker: ”Her glemmer man alle problemer og giver sig selv helt hen til musikken”

LÆS OGSÅ: Martin Høgsted: "Det er først, når man får en spørgelysten søn, at man indser, at man er dum som en dør"

LÆS OGSÅ: Rygte: Apple vil gøre det billigere for dig at købe en MacBook