Du ved allerede alt, hvad du skal vide om de nye hovedtelefoner, det manglende jackstik og den dobbelte kameralinse på den nye iPhone.

Du ved også, at du skal have en, så snart som muligt – hvilket vil sige nu, for der er netop i dag blevet åbnet for forudbestilling af iPhone7 og 7 plus.

Men ved du også, hvor du skal købe den?

Hvis ikke kan du her se, hvor den findes til den mest fordelagtige pris.

Vi har nemlig fået prissammenligningsportalen samlino.dk til at give os et overblik over priserne hos de danske teleudbydere. Og det ser sådan her ud (tallene tager udgangspunkt i en sort iPhone 7 128 GB):

Udbyderen 3 har markedets billigste priser for køb af telefon plus seks måneders abonnement. Priserne for denne service begynder på 6.770 kroner. Det er dog med 0 GB data.

Skal man have 20 GB ryger prisen op på 7.030 kroner.

Det gør stadig 3 til den billigste udbyder. Skarpt forfulgt af YouSee, der tager 7.083 kroner for telefon, abonnement og 25 GB data. Du må selv vurdere, hvis tilbud, der er mest fordelagtig i forhold til dine behov og i forhold til udbydernes ekstra lokkemad:

Hos 3 får man som bonus tjenesten 3LikeHome, der giver dig mulighed for at surfe net og ringe i udlandet, uden at det koster ekstra. YouSee giver til gengæld adgang til deres streamingtjeneste Play og fri tale inden for EU.

Til sammenligning koster telefonen plus abonnement og 20 GB, men kun med 10 timers månedlig tale 7.398 hos Telmore.

Hos Telia kan man få telefon plus abonnement med fri tale og 15 GB data til 7.471,50 kroner. Til gengæld giver Telia-løsningen så også lidt ekstra guf i form af et års forbrug af Spotify samt en streamingtjeneste efter eget valg, fx HBO, oven i hatten.

Men der er selvfølgelig ingen, der siger, at man skal binde sig så længe.

Call Me tilbyder for eksempel en løsning, hvor man får telefonen, en måneds abonnement, 20 GB og fri tale for 6.865 kroner.

Telenor havde endnu ikke frigivet deres tal på tidspunktet for sammenligningen.