Du har oprettet en Tinder-profil, men hvilket billede skal du vælge som det første, potentielle kommende dates bliver mødt af?

Du har sikkert en forestilling om, på hvilke billeder du ser bedst ud på og signalerer det ”rigtige”; det med hundehvalpen, det seriøse business-look eller det sporty-billede - men matcher det også med det indtryk, modtageren får af dig?

Ikke nødvendigvis. Men det vil Tinder med en ny opdatering hjælpe dig med.

Den nye feature hedder 'Smart Photos', og når funktionen slås til, vil Tinder løbende teste dine forskellige profilfotos for at fastslå, hvilet der er det mest populære blandt andre Tinder-brugere.

Tinder vil herefter automatisk veksle dine billeder løbende baseret på, hvordan de klarer sig hos modtageren – konkret betyder det, at dit mest swipede billede automatisk bliver det, folk præsenteres for, når de møder din profil. Samtidig registrerer Tinder også de swiping-mønstre, besøgende på din profil har, for at finde det helt perfekte foto.

Tinder skriver selv, at den nye algoritme 'maksimerer dit match-potentiale'. I de test, som Tinder har kørt forud for lanceringen, har resultaterne vist, at testpersonerne har oplevet en stigning på 12 procent i antallet af matches.

Og jo mere du swiper, og jo mere du bliver swipet, desto bedre bliver algoritmen selvfølgelig på baggrund af data til at finde det foto, der performer bedst.

Ifølge Tech Crunch er opdateringen foruden at hjælpe brugerne til flere matches også et led i Tinders big data-offensiv, hvor firmaet indsamler data om dig og dine vaner, der blandt andet bliver brugt i den gratis udgave af Tinder til at målrette reklamer til dig.

Men hvis opdateringen sikrer dig flere matches, har du det nok ok med at afgive lidt data?

LÆS OGSÅ: Nu lader Mastercard dig betale med en selfie

LÆS OGSÅ: Instagram kopierer Snapchat med ny funktion

LÆS OGSÅ:  Politisk korrekte Apple tilføjer 100 nye emoji til din iPhone