Nye og klassiske Bang & Olufsen produkter i trådløst samspil

Nye og klassiske Bang & Olufsen produkter i trådløst samspil

Foren dine Bang & Olufsen produkter med BeoLink Multiroom – det trådløse system, der giver dig mulighed for at styre musikken i dit hjem ligeså let som at tænde og slukke for lyset.

Om du er en musikelsker eller en teknologi-entusiast vil Bang & Olufsens nye musiksystem, BeoLink Multiroom, uden tvivl fange din interesse.

Uafhængig af en smartphone eller en fjernbetjening kan du enkelt og intuitivt betjene BeoLink Multiroom, der giver dig en helt speciel musikoplevelse.

Så snart musikken spiller, kan du ved blot en enkel berøring af dine Bang & Olufsen produkter gøre det til en del af Multiroom oplevelsen.BeoLink Multiroom er bygget op omkring det intelligente musiksystem BeoSound Moment – et system, der automatisk tilpasser ens lyttemønstre og kan vælge musik, som passer til det givne tidspunkt på dagen. Foretrækker du, at morgenen starter med musik kan du med et enkelt tryk tænde for yndlingsnummeret, og kan føre musikken videre til køkkenet og morgenkaffen. Blot med et enkelt tryk fører BeoLink Multiroom musikoplevelsen fra rum til rum.

Udover det store sortiment af Bang & Olufsen højtalere, kan du ligeledes koble dit Bang & Olufsen TV til Multiroom, som skaber et overskueligt overblik over systemet i dit hjem via BeoRemote One eller den nye BeoMusic App. Enten ved brug af fjernbetjeningen eller app'en kan du let tilføje eller fjerne rum fra systemet, samt med et enkelt tryk sætte alle enhederne på standby, når du forlader hjemmet.Med BeoLink Multiroom kan du yderligere forene et af de mere klassiske produkter med det avanceret trådløse system via BeoLink Converter. Er du derfor ejeren af en BeoSound 9000 eller BeoGram 4000 pladespiller kan du puste liv i dem og give musikoplevelsen en ny dimension.

Med løbende softwareopdateringer af forbedringer og inkorporering af nye funktioner vil BeoLink Multiroom være up-to-date, og forlænge levetiden af systemet og den unikke musikoplevelse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Teknologi