70.000 danskere bruger allerede Heaps til at finde fester eller gæster. Og nu kan alle årets deltagere på Roskilde Festivalen også finde nye venner, ølbowling-makkere og morgenfester. 

Heaps blev startet af en gruppe unge danske mænd med en ide om at overføre P3s nytårsprogram ’Festen og gæsten’ til en app. Venner opretter en gruppe, og leder efter ligesindede at feste med. På samme måde som de forskellige dating-apps matches grupper op med hinanden, og herefter er det op til de to involverede grupper at sætte gang i festen.

”På Roskilde Festival er der 130.000 mennesker, som alle er klar på at feste, men man står tit i en situation, hvor man ikke ved, hvilken fest på campingområdet man skal tage til. Derfor synes vi det er fedt, hvis vi kan gøre det lettere for alle på Roskilde at finde fester,” siger Heaps-medstifter Frederik Bjerager.

LÆS OGSÅ: Derfor skal jeg ikke på Roskilde

Til dette års Roskilde Festival bliver det altså muligt at lede efter sjove mennesker at feste med. Ved at hashtagge sin interesse, fx #morgenfest eller #campparty, finder man andre grupper med samme hashtag. 

Inden for få sekunder kan deltagerne scanne hele festivalen for en fest, der matcher deres interesse. ”Vi har selv været på Roskilde de sidste 7 år og elsker alt, hvad Roskilde indebærer alle 7 dage. For nogle år siden stillede vi op til Camp of The Year, men endte desværre kun med en andenplads. I år kommer vi tilbage i en mere elektronisk udgave, som Camp Heaps” siger Frederik Bjerager.

Du og dine Roskilde-venner kan allerede nu oprette en gruppe i app’en og lede efter andre grupper at mødes med, når startskuddet lyder den 27. juni. 

Download app’en her.


Efter den store succes, som Heaps-drengene har oplevet i Danmark, har de åbnet app'en op til brug for både svenskere og befolkningen i L.A.

Denne nyhed kommer midt i en travl tid, hvor drengene knokler hårdt for at udbrede deres app endnu mere i det amerikanske. 

LÆS OGSÅ: Derfor elsker jeg Roskilde

LÆS OGSÅ: Seks unge danske drenge vil indtage hele verden med deres Heaps-app

LÆS OGSÅ: En bluffers guide til sommerens events og festivaler