I 2019 kørte jeg halvdelen af Sjælland rundt med Woody Harrelson. Han elsker at cykle, og han havde altid haft lyst til at besøge Danmark på grund af vores cykelkultur og på grund af den gode vegetariske mad, vi laver her i landet. Gennem en fælles producerven blev jeg spurgt, om jeg ville være guide, og det ville jeg selvfølgelig gerne.

Jeg fik lejet os et par cykler hos Soigneur på Østerbro, og så cyklede vi til Møns Klint, til Kronborg, hvor vi havde lånt et sommerhus tæt på, og så ellers rundt omkring i det nordsjællandske i en uges tid. På et tidspunkt havnede vi i Tisvilde, hvor Woodys cykel punkterede. Så måtte vi køre ned til den lokale cykelsmed, inden han havde åbnet butikken, og få banket ham op, så vi kunne komme videre.

Jeg skal love for, han lige fik luret en ekstra gang, da han åbnede døren og så Woody Harrelson stå derude. Woody ville gerne gå stille med dørene, men en af de første dage kom jeg til at lægge et billede op fra vores tur på Instagram. Det var der en journalist, der opfangede, og han endte med at jage os rundt på Sjælland i de dage, vi var afsted.

Vi lavede sjov med ham ved at lægge billeder op fra steder, vi var taget videre fra længe før, så han hele tiden blev vildledt. Jeg drillede også Woody ved at køre stærkt forbi ham og råbe: ’Come on – the journalist is catching us!’ Det fedeste stræk på turen var omkring Møns Klint, hvor der er et mere bakket landskab, og hvor markerne var begyndt at blomstre.

Så kørte vi der og legede Leonardo DiCaprio i ’Titanic’ og førte vores hænder ud til siderne, mens vi ræsede ned ad bakkerne. Det var en fantastisk oplevelse, som åbnede mine øjne for, hvad cykling kan. Det er stille, fredfyldt og en fed måde at få motion på. Kiloene raslede af mig i løbet af den uge. Vi planlægger at gøre det igen til sommer, men der tror jeg, vi tager til Prag i stedet, hvor der er lidt flere bjerge i nærheden.