Morgenpost: 21.04.15: You can't sit with us

Morgenpost: 21.04.15: You can't sit with us

Alle hverdage bruger kreativ konsulent Oliver Enné sine internetfærdigheder til at give dig viden og tips om de bedste ting på internettet.

Efter at have set Thomas Daneskovs film "Eliten" i den forgange weekend blev jeg inspireret til at samle nogle af mine yndlingshistorier om de rige og berømtes livsstil. Fra Paris Hiltons overdådige hjem i Beverly Hills til den sande historie om den berygtede "bling ring"-sag og rich kids i Kuwait, der holder geparder som kæledyr.

____________Den 26-årige instruktør Thomas Daneskov vandt hovedkonkurrencen ved årets CPH PIX for sin film “Eliten”. Den kan i øjeblikket streames via dr.dk. Den får en anbefaling herfra.

____________"Do you know who I am?" er den foretrukne sætning, blandt rige og berømte, der kommer i knibe, rapporterer Town & Country Magazine. The favorite refrain of rich kids and celebrities strikes again.

____________


Dårligdommerne er en dansk podcast, der anmelder de dårligste danske film. Deres afsnit om filmen Rich Kids fra 2007, der i øvrigt har en 3,9-rating på IMDB, er værd at høre.
____________
I Kuwait er det blevet populært blandt rige mennesker at holde større kattedyr, selv om loven forbyder det. VICE rapporterer om fænomenet.
____________I 2013 instruerede Sofia Coppola filmen “The Bling Ring”, der fortalte historien om en gruppe teenagere, der i løbet af 2008 og 2009 begik indbrud hos en række amerikanske superstjerner. Blandt andre Lindsay Lohan og Paris Hilton. Historien var en sand historie, og den blev bedst fortalt i den fremragende Vanity Fair-artkel “The Suspects Wore Louboutins” fra 2010.
____________Da Sofia Coppola skulle promovere filmen (som Paris Hilton selv medvirkede i) skød hun denne billedserie med Paris Hilton fra hendes hus for Elle Magazine. Hun bor ret vanvittigt.
____________Det her er i øvrigt det bedste billede af Paris Hilton, jeg nogensinde har set. Det er fotograferet af Torbjorn Rodland for Purple Magazine i 2014. Se hele serien her.

____________


Kan I huske dengang, Lindsay Lohan havde skrevet “Fuck U” på sine negle, da hun skulle i retten? Det var noget superstar shit.
____________

Oliver Enné på Twitter / Instagram

Se, hvad vi ellers skriver om: Morgenposten