Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

VM-post: 04.07.2014

VM-post: 04.07.2014

God dag og velkommen til VM-posten. Vi er virkelig inde i de afgørende runder, og der er kun stærke hold tilbage. Til gengæld har de fleste stjerner skuffet, så vi må håbe, at de virkelig træder i karakter. Store spillere skinner i store kampe.
____________Columbia er måske det hold, der har overrasket mest positivt under slutrunden, og James Rodriguz er den spiller, der virkelig har solgt sig selv godt (måske er Real Madrid hans næste stop). 
____________

 
Fodbold er – ligesom livet – både glæde og smerte.
____________


 
Nogle lande (som Mexico) skriver deres glææææææde ud på Facebook, mens andre er mere nøgterne (Iran). 
____________

 
Nike har fået den berømte skrædder Ozwald Boateng til at give sin fortolkning af N98 track jacket til brasilianske hold. Det er der kommet noget ret fedt ud af.
____________

 
Transfervinduet er åbent, og det flyder konstant med rygter. Hvis du kun orker at tjekke sladderen et sted, bør du følge Guardians ’Rumour Mill’. Det er sjovt og (nogle gange) sandt.
____________


 
Som de fleste ved har Tim Howard Tourettes syndrom. Nogle vil mene, at det er en ulempe at have en neurologisk sygdom i topsport. Men det kan faktisk være med til at give ham både bedre timing og mere selvkontrol.
____________Måske kan Matthew McConaugheys legendariske money chant fra ’Wolf on Wall Street’ give franskmændene den rette rytme.
____________

 
Hvilken slags spiller er du?
____________


 
Måske skal Brasilien ikke satse på endnu et straffesparks-afgørelse.
____________

Det var alt for denne uge. En fantastisk weekend med fire store kampe venter. Vi er tilbage mandag, hvor vi samler op på stumperne og stjernestunderne.