Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

VM-post: 24.06.2014

VM-post: 24.06.2014

Velkommen til VM-posten. Vi er dybt inde i afgørelsens time om, hvem der går videre, og hvem som må tage skuffet hjem. Heldigvis er det spillemæssige niveau stadig rigtig højt, og det har indtil nu været en fantastisk slutrunde. Faktisk er der nogen, der mener, at det er den bedste slutrunde - nogensinde - og The Telegraph har fundet 34 gode grunde til hvorfor.
_____________Under mange slutrunder har der været talt om, hvornår det endelige gennembrud kommer for 'soccer'. Men nu synes det at være her. Kampen mod Portugal (der endte 2-2) er den mest sete fodboldkamp i USA, og der var 10 millioner flere seere end til den gennemsnitlige kamp i World Series.De bedste mål indtil videre.

_____________Mens vi glæder og morer os over sjove fans, er det i Iran gået for vidt, mener lokal politichef. Her er angiveligt flere fans blevet arrresteret, fordi de har danset og festet lidt for vildt - også uden tørklæde. 
_____________Fem (!) ting, Spaniens træner Del Bosque gjorde galt.
_____________Det er den bedste VM-reklame nogensinde, ifølge Highsnobiety.com. Du kan se de resterende her.
_____________


Det var alt for i dag. Her kan du se, hvad der skal til for at gå videre. Og husk at tilmeld dig her, hvis du vil have VM-posten i din mailboks hver dag.