Den danske møbelvirksomhed Frama udvider konstant sin portefølje af møbler og produkter, der passer ind i en moderne livsførelse.

Frama laver alt fra håndsæber til hylder, men altid med den samme behagelige tilgang til design: Det skal fungere, og det skal kunne bruges.

Æstetikken har tydeligt rod i det nordiske, men udsynet har siden starten været internationalt, og det er ingen overraskelse, at design-nationer som Sydkorea og Japan bliver bløde i knæene ved tanken om formgivningen, der bliver udviklet fra hovedkontoret i Fredericiagade i København.

Senest har Frama knopskudt med en møbelkollektion, der er skabt i samarbejde med den unge danske designduo Frederik Gustav. Bag Frederik Gustav står Frederik Weber og Gustav Dupont, og for Frama har de skabt en kollektion af to stole, hylder og en bænk.

”’Bracket’-serien er designet ud fra idéen om at løfte en ellers meget funktionel komponent, beslaget, og gøre den til en smuk feature,” forklarer Frederik Weber og Gustav Dupont.

Således er beslaget i Bracket-serien både overdimensioneret og meget tydeligt og får på den måde en hovedrolle, der ikke kun begrænser sig til funktion, men også bliver et æstetisk valg.

Bracket-serien er formgivet i olieret fyrretræ, som enten er hvidt eller har en varm, brun nuance.

Frederik Weber og Gustav Dupont er begge uddannet i møbeldesign fra KADK og arbejder både med møbler, indretning og kunstinstallationer. Samarbejdet med Frama er det andet i rækken fra duoen.

Frama ’Bracket’ Stol fra 3.800 kr., bænk fra 8.000 kr., hylde fra 3.000 kr. framacph.com.

FRAMA-Bracket Bench-Warm Brown-Packshot-2.jpeg.jpg