Det lyder måske som overskriften på et trafikuheld, men det har faktisk intet med den slags ubehageligheder at gøre. I stedet er det de umiddelbare forhold i forbindelse med Volvo Trucks nye livetest stunt, der offentliggøres torsdag d. 3 december. Før det hele giver mening, bør du tage et hurtigt kig på teaseren fra Volvo Trucks.

Idéen bag Volvo Truck's livetest stunts er at demonstrere, hvad Volvo-lastbilerne er i stand til at præstere, når de presses til deres absolutte maksimum.

I videoen er det Volvo FMX, der skal op til eksamen i badassness. FMX-modellen beskrives af Volvo som deres klart stærkeste, hårdeste og vildeste lastbil af dem alle. Netop derfor bliver det spændende at se, hvorledes sådan et monster af et transportmiddel, kan blive testet til sit yderste af en lille pige, der ikke ser meget ældre ud end 5-6 år.

Det vi dog kan være ganske sikre på, er at livetest stuntet bliver af imponerende karakter. Det har i hvert fald været tilfældet med Volvo Truck's to forgange livetest stunts, hvor både Jean Claude Van Damme og den kvindelige highliner Faith Dickey testes til det yderste.

Hvis du ikke lige husker disse stunts, får du dem serveret her.

Volvo-lastbilernes præcision både afstand- og hastighedsmæssigt er ganske imponerende. Ligeledes bliver man nødt til at udvise respekt over for Jean Claude Van Damme's epic split. Og så er det ikke engang fake.