Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

IKEA

Foto: IKEA

IKEA Planning Studio åbner i København den 29. august

IKEA tilbyder en ny indkøbsoplevelse i deres nye lokaler på Vesterbrogade, hvor køkken- og garderobeløsninger er i fokus.

En tur i et af de karakteristiske, blå varehuse med uendelige indretningsvalg til boligen, kan være en overvældende heldags udflugt for de fleste. Men nu bliver det muligt at blive inspireret af den svenske møbelgigant IKEA i langt mere intime rammer.
Den 29. august slår IKEA Planning Studio dørene op på Vesterbrogade 45 i København, hvor kunderne får 450 kvadratmeter, hvor man kan lade sig inspirere af køkken- og garderobeløsninger og booke en vejledning med en konsulent. Den nye placering i hjertet af København, giver københavnerne en kortere vej til det svenske indretningsmekka, hvor Gentofte og Taastrup tidligere har været de tætteste muligheder.

Det vil også være muligt at bestille IKEAs øvrige sortiment i butikken, men varerne kan ikke komme med hjem i den velkendte blå IKEA-pose samme dag. I stedet kan de bestilles til levering.

IKEA Planning Studio vil også hjælpe københavnerne med at udnytte de få kvadratmeter og skæve vinkler, som de fleste hjem i hovedstaden er kendetegnede ved.

”I løbet af de seneste år har vi foretaget hjemmebesøg i hovedstaden for at blive klogere på, hvilke ønsker og behov københavnerne har til deres bolig. Den indsigt, vi har fået, anvender vi nu til at skabe de bedste boligindretningsløsninger, der både tager højde for parametre som begrænset plads og københavnernes ønske om kvalitet og bæredygtighed” siger Laila Haugaard, Planning Studio Manager, i en pressemeddelelse.