Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Noma

Nu kan du købe inventaret fra Noma

Nu kan borde, stole og stentøj fra den banebrydende restaurant blive dine.

Det kan godt være, at du kan have vanskeligt ved at kopiere Nomas verdensberømte kulinariske eksperimenter i dit eget køkken, men om ikke andet kan du nu spise din spaghetti bolognese af tallerkenerne fra restauranten, der flere gange er blevet kåret til verdens bedste.

Møbler, stentøj og andet interiør fra den oprindelige Noma-restaurant er nemlig til salg på auktion. Auktionen begynder dog allerede i dag (den 2. november) klokken 14 hos auktionshuset Wright.

Det vil ikke være helt billigt at indrette hjemmet som en tro kopi af Noma, hvis indretning bød på masser af dansk kvalitetsdesign – blandt andet stole fra Niels O. Møller og Hans J. Wegner, hvor et sæt af ti stole fra den private spisestue står til en pris mellem 57.000 og 77.000 kroner.

Det er Aage og Kasper Würtz, der har specialfremstillet tallerkener og skåle i keramik, så de passede til Nomas æstetiske udtryk. Prisen på et par tallerkener vil formentlig lande et sted mellem 900 og 1.300 kroner.

De ikoniske genstande er sat til salg, fordi Noma lukkede i slutningen af 2016 og genåbner i en version 2.0 på Holmen i København.

LÆS OGSÅ: Her er makkerparret bag crowdfunding-succesen ’The Orb’: ”Vi vil gøre for lys, hvad Apple har gjort for mobiltelefoner”

LÆS OGSÅ: Ny bar i København beskriver vine med emojis: “Hos os skal man ikke være flov over ikke at vide noget om vin”

LÆS OGSÅ: Nu kan bargæster tappe øllen selv