Med åbningen af den digitale verden lever mennesker på stadig flere platforme simultant. Facebook, Twitter og LinkedIn er blot nogle få af de mange netværk, mange af os lever igennem i dag. En japansk professor i netværksfilosofi har ønsket af få den samtidighed ind i sit fysiske liv og bestilt et hus, der afspejler menneskets moderne cyberliv. 

LÆS MERE: Gear til arbejdsgangen

Resultatet er ‘S-house’, designet af arkikektenYuusuke Karasawas tegnestue, der i forvejen står bag nogle af tidens mest udsædvanlige arkitektoniske projekter.

Denne gang har de designet et kompleks hus opdelt i mange små dele og niveuer, der alligevel flyder ubesværeret fra kælder til tagterasse takket være en gennemgående struktur. 

LÆS MERE: Hvad man dog ikke kan gøre med en container

Det 104 m2 store hus består af forskellige niveauer, der ligger forskudt af hinanden og er adskilt af trappen, der snor sig op gennem alle etagerne. Alle etager fra grundplan og op til husets tagterrasse har ydervægge af glas, for at give huset masser af lys og udsigt.

Hvilket nok også vil trække en del opmærksomhed fra naboerne, derfor er private gøremål henlagt til kælderplan. 

Som billederne herunder viser, er der tale om en helt ny måde at forme et hjem på. Muligvis medfølger lidt søsyge, men smukt ser det ud: 

LÆS MERE: Årets bedste bygning er kåret - Bjarke Ingels snupper tredjepladsen