Hvis der er noget, vi danskere forstår os på, er det gode, gedigne burgere. Her finder du en liste over nogle af de københavnske burgerbarer, der forstår sig på, at en burger ikke bare er en bolle med bøf.

Bøff BurgerbarBoeff.jpg

Uanset om vi laver maden selv fra bunden, går på restaurant eller køber takeaway, stiller vi krav til kvaliteten og oplevelsen af den mad, vi spiser. Bøff burgerbar har et mål om altid at levere kvalitets-takeaway til en overkommelig pris. I menuen finder du derfor et bredt udvalg af alt fra en cheeseburger ’RIGMOR’, der består af Rigmors egen hjemmelavede burgerdressing, pickles, rødløg, ost og bøf til en månedens ukendte burger der er kan være en spicy udgave med chilimayo, syltede rødløg, ost, stærk kylling og mangodressing. Melder sulten sig, så gå ombord i menukortet her.

Eden Jaxxeden-jaxx.jpg

Eden Jaxx åbnede dørene for første gang for kun 10 måneder siden og har allerede opnået fem hjerter i Politiken og adskillige andre femstjernede anmeldelser. Hos den knap et år gamle burger joint finder du et bredt udvalg af lækre burgere, fries, smagfulde dips og hjemmelavede limonader og shakes. Alt - både mad og drikke - er 100 procent vegansk, hvilket betyder mindre belastning af klimaet. Eden Jaxx har netop åbnet endnu en joint på Købmagergade 58. Læs mere om succesrige Eden Jaxx lige her på facebook eller på Instagram.

HookedHooked.jpg

Hvis ikke du allerede er hooked, bliver du det helt sikkert. Hooked er Københavns svar på en uformel fiskerestaurant, som serverer fisk og skaldyr uden hvid dug og pudset sølvbestik. Køkkenet finder inspiration fra hele verden, og maden karakteriseres bedst som comfort food. Udover Hooked-burgeren (smørstegt brioche-bolle med marineret og friteret mørksej, honning/senneps-mayo, cheddar, syltede løg og agurk), serverer Hooked lobster rolls, fish & chips, poké bowls og andre retter med fisk og skaldyr. Alle retter serveres både i restauranterne, fra deres foodtruck og som takeaway.

Liban CuisineLiban.jpg

Hos Liban Cuisine kan du opleve burgere i særklasse. Dine smagsløg bliver sendt på en autentisk, gastronomisk oplevelsesrejse til det mellemøstlige Libanon. Her kan du bl.a. twiste din burger med grillet halloumi-ost oven på den saftlige, smagfulde bøf. Foruden de saftige bøffer er Liban Cuisine kendt for at være Nørrebros legendariske spisested placeret på hjørnet af Rantzausgade. Yderligere har spisestedet oplevet stor popularitet og god lokal velkomst på deres to nyere restauranter på hhv. Vesterbro og i Brønshøj.

Så søger du en lækker gastronomisk burgeroplevelse, er Liban Cuisine uden tvivl værd at lægge vejen forbi.

Square BurgerMalles.jpg

Square Burger historien begyndte i 2017 på Christianshavn. Konceptet er enkelt, køb gode hjemmelavede Burgere & Veganske Burgere der er tilberedt af de bedste friske råvarer -og få en gourmet oplevelse med i købet.

Burgerne er lavet af det bedste Sashi kød de selv hakker på daglig basis -såvel som de selv sylter deres løg og pickles, hvilket danner fundamentet for deres unikke smag.

Square Burger har burgere for enhver smag, du kan vælge mellem 17 forskellige burgere, heraf fem Veganske Beyond Meat Burgere - se deres fem bedst sælgende burgere. Så er du i hovedstaden, er Square Burger med sikkerhed et besøg værd.