Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Glem svampetoast: Sådan skal du bruge dine hjemmeplukkede svampe

Foto: Camilla Stephan

Opskrift:

Glem svampetoast: Sådan skal du bruge dine hjemmeplukkede svampe

Svampe kan meget andet end at svømme i en fed flødesauce. Her er carpaccioen lavet med karljohan.

Ingredienser

  • Friske faste karljohanner (andre faste svampe kan også bruges)
  • Olivenolie
  • Citron
  • Salt
  • Peber
  • Parmesan
  • Bredbladet persille

Sådan gør du:

  1. Rengør de friske og faste karljohanner, unge eksemplarer er bedst, da de er ekstra faste og nærmest knasende sprøde. Skær svampene i tynde skiver. 
  2. Anret på et fad, og hældt lidt (god!) olivenolie ud over dem.
  3. Pres en lille halv citron over, drys med salt og peber samt høvlet parmesan og persille, der er skyllet og plukket forinden.