Guf-gate: "Der kommer aldrig til at være tivolidrys eller guf i min butik"
Foto: Getty Images

Guf-gate: "Der kommer aldrig til at være tivolidrys eller guf i min butik"

Cathrine Østerberg, der er medejer af Østerberg Ice Cream, serverer ikke guf i sin butik – og hun kunne heller aldrig drømme om at spise det selv.

Hvorfor sælger I ikke guf i Østerberg Ice Cream?

”Guf består af nærmest 50 procent sukker, og det er hvinende sødt. Munden får simpelthen et sukkerchok, så man ikke værdsætter isen på samme måde. Jeg har lagt så meget tid, kærlighed og videnskab i at producere en – for mig – rigtigt god is. Hvis man lægger guf oven på det, ødelægger det fuldstændig den smagsoplevelse, som jeg gerne vil have, gæsterne får i butikken.” 

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her