Hvordan får svømmere så flotte overkroppe.

Det er vi nok mange, der ikke interesserer os for svømning, der ikke desto mindre har interesseret os for.

Nu er vi, muligvis, lidt tættere på svaret. I hvert fald har GQ Magazine spurgt en række topsportsfolk, hvad de spiser derhjemme. Herunder den amerikanske svømmer Ryan Murphy, der er specialist i rygsvømning og vandt tre guldmedaljer til OL i Rio de Janeiro sidste år.

Og hvad spiser han så for at holde skuldre og lårbasser i topform?

Jo, han begynder gerne dagen (05.20!) med en proteinbar og en bananshake, inden han træner. Så spiser han morgenmad for anden gang, men nu mere substantielt. Her drejer det sig som regel om en kombination af æg, spinat, frugt og havregryn eller mysli med græsk yoghurt og frugt. Nogle dage nøjes han dog med æg og havregryn/mysli.

Til frokost spiser han ikke så meget, bare en lille sandwich, inden han skal træne igen. Efter træning får han sig en smoothie af rødbeder, grønkål, bær, havreflager, soyamælk og lidt appelsin- eller kirsebærsaft. Nogle gange putter han også mandelmælk i smoothien, hvis han har behov for ekstra fedt.
Som han siger, er han dog gået lidt væk fra smoothien, siden han vandt sine medaljer i Rio, fordi den ”ikke smager særlig rart.”

Til aftensmåltidet fylder han tanken helt op med både pasta med tomatsovs, kalkun og et sammenkog af løg, peberfrugter og spinat.

Så, hvad kan vi sige? Måske er det trods alt ikke værd at gå på Murphys diæt, selv om han har flotte mavemuskler.

LÆS OGSÅ: Det spiser Pirlo for at holde sig i form

LÆS OGSÅ: Opskriften på succes: Se hvad kokkene serverer for FCK-spillerne for at holde dem i form

LÆS OGSÅ: Landsholdskok blev afpresset under EM i Ukraine: "Pludselig lå der en regning på 20.000 dollars for spaghetti og gulerødder"