"Sørg for på et tidspunkt at have arbejdet for René Redzepi. Hvis du kan få ham på besøg i første uge, og få ham til at poste et billede på sin Instagram, er det den ultimative blåstempling."

Sådan lød ét af vores i alt 10 råd, hvis du overvejede at åbne dit eget bageri. Og der er altså noget om snakken. Hvad har Hart, Juno og Lille Bakery tilfælles? Ud over de lange køer og det eminente bagværk så har alle ejerne tidligere arbejdet for Redzepi på Noma.

Nu kommer endnu et hypet bageri til København, og den følger samme sikre opskrift.

Kvinden bag Tír Bakery, Louise Bannon, har også Noma stående på sit CV. Tír Bakery holder normalt til på Sjællands Odde, hvor Bannon på imponerende vis har fået lokalbefolkningen, men også folk langvejsfra, til at valfarte efter økologisk og biodynamisk brød.

Grundet renovering i deres lokaler på Sjællands Odde rykker Tír Bakery midlertidigt til København.

Pop-up-bageriet er åbnet i Claus Meyers gamle lokaler på Store Kongensgade 46 og byder på blandt andet surdejsbrød, thebirkes, croissanter og sæsonens fastelavnsboller.

Bageriet holder åbent tirsdag til lørdag fra klokken 7. Og ja, her bliver der også meldt udsolgt tidligt på dagen.