Har man én gang været på Falsled Kro, så ved man også, hvor dragende et sted, det er. Den stråtækte kro i Millinge er sydfynsk stokroseidyl, så det flimrer for øjnene.
Her på Sydfyn er man ikke til fals for forbipasserende modeluner, men holder i stedet fast i historien og traditionen. I restauranten ruller den legendariske ostevogn stadig rundt, spækket med 40 af de bedste franske råmælksoste, man kan forestille sig, og mellem retterne kan man trække vejret i den store krohave med røgovnen og bådene på Falsled Havn vuggende i baghaven. Det er et sted, der sætter sig både i gæster og personale, og måske er det derfor, at køkkencheferne bliver på stedet så længe. Legendariske Jean-Louis Lieffroy bestred posten i intet mindre end 38 år.
Siden 2017 har køkkenchefen heddet Kasper Tind Hasse, men hans kærlighedsaffære med kroen startede næsten 10 år tidligere, da han som ung kok med ærefrygt i benene for første gang blev lukket ind i Falsled Kros åbne køkken. Et par år senere forlod han køkkenet igen, men kun i fysisk forstand. Fyn havde alle dage været i blodet på knægten fra Middelfart, men Falsled Kro sad nu fast som en burre og trak ham tilbage til Sydfyn, hvor han i 2017 blev den blot fjerde køkkenchef i rækken, siden Sven og Lene Grønlykke åbnede dørene i 1971.
"Kroen var plantet i mig. Der var et eller andet ved den kro, og det kunne jeg godt mærke, da jeg tog videre dengang. Så da Per (Hallundbæk, red.) i 2013 spurgte, om jeg ikke havde lyst til at hjælpe ham som assisterende køkkenchef, var der ikke så meget at tænke over," siger Kasper Hasse, hvis forgængere på posten er ingen ringere end Michel Michaud, Lieffroy og senest Per Hallundbæk, som over næsten 10 år formåede at satte et enormt og revitaliserende præg på kroen.