Har man én gang været på Falsled Kro, så ved man også, hvor dragende et sted, det er. Den stråtækte kro i Millinge er sydfynsk stokroseidyl, så det flimrer for øjnene.

Her på Sydfyn er man ikke til fals for forbipasserende modeluner, men holder i stedet fast i historien og traditionen. I restauranten ruller den legendariske ostevogn stadig rundt, spækket med 40 af de bedste franske råmælksoste, man kan forestille sig, og mellem retterne kan man trække vejret i den store krohave med røgovnen og bådene på Falsled Havn vuggende i baghaven. Det er et sted, der sætter sig både i gæster og personale, og måske er det derfor, at køkkencheferne bliver på stedet så længe. Legendariske Jean-Louis Lieffroy bestred posten i intet mindre end 38 år.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her