Sponsoreret af Gastrotools, Saladini, Le Creuset, ONYX Cookware, Scanpan, USHI, Gastrolife

Gå til stålet gastrotools_bagestal_miljbillede.jpg

Hvad er hemmeligheden bag sprøde skorper og saftige krummer? Gastrotools bagestål i carbon, der har en fantastisk evne til at lagre varme – hvilket er det, der skal løfte dit bagværk til nye højder.

Den eksplosive varme giver dig mulighed for at bage brød med et højere væskeindhold, så du får en saftigere krumme og sprødere skorpe, både på pizza, surdejsbrød og boller.

Gastrotools producerer bagestålet i Sverige, i hjertet af Småland, på en fabrik med mere end 100 års erfaring, der skal sikre en garanti for et bagestål i højeste kvalitet, som du vil have glæde af resten af livet.

Knivskarp kvalitetCG_skydt_mh_saladini_171.jpg

Restauranter som Esmeé, Søllerød Kro, Frederikshøj, Treetop, Bistro Boheme, SALT, The Shrimp, Falsled Kro, Brdr. Price, Nimb, AYA og mange flere har vidst det længe: Knivene fra italienske Saladini er noget helt særligt.

Saladini-familien har lavet kvalitetsknive i mere end 150 år, og produktionen drives i dag af 4. generation. Leonardo Saladini står, sammen med sin kompagnon Giacomo Cecchi, ved roret i den lille produktion i byen Scarperia i det nordlige Toscana, og ingen knive (hver en kniv er for resten unik) forlader produktionen uden de to ejers godkendelse.

Knivene fra Saladini forhandles kun ved få udvalgte forhandlere, og det fulde sortiment finder du kun hos numero 46 i Aarhus.

Godt grilletlecreuset.png

Hos Le Creuset har alsidighed og kvalitet gået hånd i hånd siden 1925. Deres støbejern er en rigtig arbejdshest, der passer til alle varmekilder, og det er derfor ikke overraskende, at det kaldes ikonisk. Sådan er det nemlig, når man har skabt gode produkter i så mange år.

Tag bare deres grillpande i emaljeret støbejern, der hurtigt forsegler overfladen på din mad og holder på den gode saft og smag. Her ledes fedtet automatisk væk og samles mellem rillerne, så du får sunde og smagfulde resultater.

Støbejernets naturlige varmeholdige egenskab gør, at det samtidig er energieffektivt. Indersiden af panden udvikler en naturlig patina over tid, der vil fungere som en non-stick-overflade og bidrage til en perfekt grilloplevelse hele året rundt.

Den perfekte fusionRaasdal_design_uden_navn_2.png

ONYX Cookware er for ægte madnørder, designet til at modstå dagligdagens tæsk! Brug metalredskaber på de innovative slip-let-belægninger, flambér, anvend i ovnen og rengør i opvaskemaskinen – ONYX Cookware tåler det hele. ONYX Cookware tilbyder et bredt udvalg af produkter, der møder behovene for enhver kok – fra amatør til professionel. Deres tilgang til innovation sikrer, at alle køkkenredskaber ikke blot er funktionelle, men også holdbare og ergonomisk designet til at forbedre din madlavningsoplevelse.

ONYX Cookware står bag kvaliteten af deres produkter med en 100 dages fuld tilfredshedsgaranti, hvilket gør et køb hos dem risikofrit. Derudover sælger de direkte til forbrugeren via deres officielle hjemmeside for at eliminere unødvendige omkostninger forbundet med traditionelle distributionskæder.

Kulstofstål på komfuretscanpan_640x450px.jpg

Kogegrejsserien ’Black Iron’ fra danske Scanpan er omhyggeligt fremstillet af førsteklasses sort kulstofstål, som er robust og tåler høje temperaturer. Du kan derfor uden problemer bruge panderne både på komfuret, i ovnen, på grillen og over bål.

Panderne er forarbejdet med vegetabilsk olie, som øger korrosionsbestandigheden og giver en naturlig non-stick-effekt. Læg så oveni det faktum, at de blot bliver bedre med tiden, hvor de udvikler en patina, der sikrer, at maden slipper ubesværet.

Håndtaget i rustfrit stål er ekstra langt, hvilket giver et behageligt og sikkert greb.

Hårdt og godtUshi_gastroman.png

USHI.DK fører et stort udvalg af håndsmedede japanske kokkeknive, og køkkenudstyr i verdensklasse.

USHI er en dansk webshop med rødder i Esbjerg i Vestjylland, og her har de kundeservice og nørderi i højsædet. De håndsmedede knive i ultrahårdt stål leveres direkte fra Sakai i Tosa-provinsen i Japan.

Når du handler hos USHI, får du knive af højeste kvalitet (der er bl.a. brugt AOGAMI SUPER-, VG10-, Ginsan-, og Damaskusstål), som skal holde hele livet.

Alt-i-én-løsningengastrlife.jpg

Hos Gastrolife stræber de efter at være din ultimative destination for alt dit køkkenudstyr, herunder airfryers og udstyr fra det velkendte franske mærke Laguiole.

Med deres omfattende udvalg af produkter af højeste kvalitet og pålidelige mærker sikrer de, at du har alt, hvad du behøver for at udforske dine kulinariske færdigheder og skabe uforglemmelige måltider ét sted – fra avancerede køkkenapparater til smukt designede knive og redskaber.

Det kan godt være nemt at opgradere sit køkken.

Brug koden ’Euroman’ og få 15 procent rabat frem til 1/7/24