Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her skal du spise italiensk i København

Foto: Daniel Rasmussen/VisitCopenhagen Kunne man ikke godt lige en omgang pasta fra Il Buco?

Her skal du spise italiensk i København

Hvis du har akut glutenhunger, trænger til at drømme dig sydpå eller tanken om parmigiano giver dig gåsehud alle de rigtige steder, så er denne her guide til dig. Her er listen med italienske restauranter, du skal prøve i København.

Man kan engang imellem spørge sig selv, om man er født det rigtige sted på kloden. Og hvis det ikke var fordi, at densiteten af italienske restauranter i København efterhånden er så høj, at man snart ikke kan gå nogen steder uden at falde over hjemmelavet tortellini og håndvredet mozzarella, ville en permanent tilværelse i støvlen sydpå være langt mere på dagdrømmerprogrammet, end det pt. er tilfældet. 

Det vi prøver at sige er, at der på ingen måde er grund til at booke en klapstol på Ryanair til Milano for at få noget fantastisk italiensk mad indenbords. Stikker du en tur til hovedstaden er der så mange gode italienere, at det kræver lidt af et forkromet overblik for at tage en beslutning. Medmindre du læser denne her guide. I så fald kan du trygt lukke øjnene og vælge nedenfor, for vi tør i dén grad godt love, at du hverken går skuffet eller sulten fra nogen af disse restauranter. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her