Dine fremtidige weekender er sandsynligvis pakket med julefrokoster, og, som vi alle ved, bliver årets traditionsrige madorgier efterfulgt af årets største branderter, fordi alkohol er en selvfølgelig del af gildet.
 
Mange vil nok mene, at maden skal skylles ned med julebryg, rødvin og måske en lille snaps, men tilsyneladende synes Jack Daniels, at whiskey bør spille en mere prominent rolle på julebordet. Den amerikanske whiskeyproducent har i hvert fald gjort en ekstra indsats for at skabe jul på flaske med deres nye variant, ’Jack Daniel’s Tennessee Fire’, som er krydret med kanel. Whiskey’en består i al simpelhed af Jack Daniel’s Old No. 7 og kanellikør, og kan findes i dagligvarebutikker landet over.
 
Tænker du, at kanelwhiskey har relativt begrænsede anvendelsesmuligheder, når julefrokosterne er veloverståede, så tager du, ifølge Jack Daniel’s, fejl. ’Tennessee Fire’ kan nemlig både fyre op under festen, peppe en halvkedelig glögg op og krydre kirsebærsaucen juleaften. Den kan endda drikkes hele året rundt som et pikant treat.
 
Så hvis du er meget glad for smagen af jul, kan du passende gemme herligheden og nyde en kanelwhiskey on the rocks i sommerheden.