Sponsoreret af Winefamly

Supermarkeder og onlinebutikker er fyldt med tilbud på fantastiske vine fra hele verden. Men hvem gider egentlig klikke sig rundt mellem flere hundrede vine eller stå i supermarkedet og forsøge at navigere i et uoverskueligt sortiment og uigennemsigtige tilbudspriser på 2 flasker Barolo? Og uden garanti for, at vinen overhovedet matcher din smag.

Det er desværre virkeligheden for de fleste, når der skal vælges en god flaske vin til fredag aften. Men sådan behøver det ikke være. Winefamly har nemlig lanceret et innovativt værktøj, som matcher dine smagspræferencer med vine fra deres sortiment. Alt du skal gøre er at svare på en række spørgsmål om din smag, så finder Winefamly de vine der helt perfekt matcher din smag.

8 spørgsmål om dine vinpræferencer

Når du tager Winefamlys vintest svarer du på otte nemme spørgsmål. Dine data bliver så behandlet og transformeret til det perfekte vinmatche. På den måde er du sikret en vin, der smager - helt som du synes den skal - og som tilmed kan erhverves til Europas laveste pris.

Testen er gratis at tage, og den giver faktisk følelsen af at stå i en fysisk butik og blive vejledt af en kyndig vinhandler - bare med alle fordelene ved at handle online, og hvad enten du er vin-rookie eller tæt på connoisseur, så tilpasses testens resultat til dit niveau af vin-entusiasme.

Efter at have taget vintesten og fundet ud af, hvilke vin der passer perfekt til dig, er det på alle måder rart bare at trykke på ‘bestil’, læne sig tilbage og vide, at vinen bliver leveret med gratis fragt den næste dag.

winefamly-vintest-advertorial-euroman-test-spørgsmål.jpg

Direkte fra vinbonden

Winefamlys nye værktøj passer perfekt til firmaets mantra om at sikre bedre vin i glasset.

Firmaets mantra er, at man forhandler vin til EU’s laveste priser inkl. gratis fragt og uden mængdekrav.

De lave priser, som Winefamly tilbyder medlemmerne, er resultatet af det tætte samarbejde med vinbønderne. Alle de vine, som findes i sortimentet, er blevet smagt på, duftet til og udvalgt af Winefamly. Og fordi de selv importerer vinen direkte, elimineres en masse fordyrende mellemled og vinens pris bliver i sidste ende markant lavere for medlemmerne - faktisk så lav at Winefamly altid kan garantere vinen til Europas laveste markedspris.

Prøv selv den nye vintest her!

winefamly-vintest-advertorial-euroman-test-resultat-side.jpg

Læs mere på www.winefamly.com.