Troels Madsen overtog i foråret 2012 forpagtningen af Christianshøjkroen, der ejes af Naturstyrelsen.

Kommer man til frokost (indtil kl. 15), så kan man selvfølgelig få a la carte-retter som smørrebrød og forskelligt lunt, fisk og kød, eller man kan få sig en menu ved navn ’Hele molevitten’ til 425 kr. Navnet siger vel alt!

Man kan også gå ned i antal retter og 100 kr. ned i pris og nøjes med en 4-retters menu, som køkkenet bestemmer. Og er man 2 personer, der kan blive enige, så kan man få sig en sildemenu, Sildebordet også kaldet, der består af 4 sild, lunt, ost og dessert til 325 kr. pr. person.

Er det aften, når man ankommer, er menuen ’En rigtigt dejlig aften i skoven’
en mulighed for 1.250 kr. Det er en stor menu, hvor også velkomstglas, vinmenu, vand og kaffe er inkl. Skal det være lidt mere beskedent, kan man nøjes med ’En dejlig aften i skoven’, der er en 4-retters menu til 975 kr. inkl. velkomstglas, vinmenu, vand og kaffe. Og så kan man få hhv. en 6-retters til 575 kr. og en 4-retters efter køkkenets valg som til frokost, til 425 kr.

Der tilbydes vinmenuer på hhv. 4 og 6 vine, til 400 kr. og 600 kr. Og så kan man selvfølgelig også få vin på glas og helflasker. Og selvfølgelig er der både øl og snaps på kortet – øl fra Svaneke og kroens egne hjemmelavede snaps, og endelig er der bornholmsk most. 

Det kan betale sig at holde øje med arrangementer på hjemmesiden. For eksempel er der elevaften 27. maj, hvor kokkeeleverne slår sig løs, og der bydes på en yderst prisvenlig menu. Der er en såkaldt klassisk fransk aften 29. september, hvor man slipper det bornholmske og nordiske, og hvor planen er at svælge i bl.a. østers, pighvar, hummer, foie gras, okse, oste og æbler, som franskmændene ville gøre det. Et orgie, hvor også vinen vil være ud over det sædvanlige, til 1.750 kr. pr. person.

Christianshøjkroen er desuden klar til at levere mad ud af huset til alle former for små og store selskaber – og lægger gerne hus og serveringer til møder og kursusvirksomhed. Kroen har åbent alle ugens dage, både frokost og aften, og der er afhængig af vejret og gæsternes lyst både servering indenfor og
udenfor.

LÆS MERE: Eric Vildgaard er Michelin-kok og fra Tingbjerg

LÆS MERE: Mikkeller-ejer: "Vi plejer at kalde vores kunder for fans. Ikke fordi vi skal dyrkes som idoler, men fordi vi gerne vil have folk, der er dedikerede"

LÆS MERE: Opskrift: Gazpacho med muslinger