På Gothersgade blandt alverdens diskoteker har Mikkel Egelund formået at skabe et gastronomisk vartegn i København. Bistro Pastis, der slog dørene op i 2006, er ikke til at komme udenom, hvis man elsker franskinspireret mad og en god solid frokost.

Nu kan du snart selv få lov at prøve kræfter med opskrifterne fra Pastis. Egelund udgiver nemlig en kogebog, der indeholder alle Pastis-klasikkerne som fx steak frites, bouillabaisse og tarte tatin.

Bogen 'Pastis' er blevet til i samarbejde med forfatteren og madskribenten Martin Kongstad, der bidrager med tekster og reportage fra restauranten.

"Pastis er min virkeliggjorte drøm om at skabe en fransk bistro, hvor skuldrene er nede, og der er plads til alle. Jeg bliver kun mere forelsket i stedet, for hver dag der går," siger Mikkel Egelund i en pressemeddelelse.

Bogen udkommer 1. maj og kan købes på Pastis, bistroens hjemmeside og i udvalgte butikker.

"Den skal bruges, læses og fedtes til, når bearnaisen piskes," opfordrer Egelund.

Pastis_opskrift_Steak frites.jpg