Hassan Preisler

Mit København: Hassan Preisler

Gastro har netop lanceret deres store københavner-special med en guide til byens 150 bedste steder. Her har vi også spurgt en række Københavnere, hvor de søger hen igen og igen. Her er det med skuespiller, forfatter og radiovært Hassan Preisler

”Jeg cykler gerne en stor omvej for at nå frem til Harrys Place. For sådan en selvillustrerende økolog og panisk fiberfanatiker som mig, så giver det en absolut og syndig frihedsfølelse at stå ved disken og indtage en sprød Børge med kridhvidt brød til. Der nikkes eller brummes, når man træder ind ad skydedøren.

Så står man skulder ved skulder med taxachauffører, gårdmænd og renovationsarbejdere og siger ikke et ord om klimaet, kun om krudt’en, hvis man da taler om noget overhoved. I dette syndige Svinekødsnarnia tygger jeg mig gennem de forbudte mængder af fedt og salt og træder altid en smule svimmel ud på Nordre Fasanvej igen – både tungere og helt klart lettere om hjertet.

Når min datter er med, får hun en ølkasse at stå på og en slikkepind, når hun har spist op. Og hun bliver altid nevet blidt i kinden og kaldt prinsesse.”

Gastros store københavner-guide er i salg i butikkerne nu.

Forside_Gastro web.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Restauranter, Restauranter i København og Mad