Torsdag den 26. oktober kommer der atter liv i den gamle stationsbygning på Solbjergvej på Frederiksberg. En ny restaurant har nemlig meldt sin ankomst.

Den hedder June, og i spidsen for Frederiksbergs nyeste spisested står Asger Klausen, der er tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Formel B, hvor han tilbragte syv år.

Med sig har han de erfarne restauratører Anders Vendelbo og Anders Strier, der også står bag steder som Frank, Polly, Grimal samt Sol & Luna, der tidligere lå i lokalerne på Solbjergvej, men nu lukker for at gøre plads til June.

Og hvor Sol & Luna kredsede om middelhavskøkkenet, vil grøntsager og franske dyder være i højsædet på June, mens fisk og kød også vil indgå i nogle af retterne.

”Mit køkken bygger på franske køkkendyder og de klassiske dybe smage derfra. Jeg vil bygge tallerkenen op med et elegant udtryk og med grøntsager som hovedfokus komplimenteret af aromatiske elementer,” forklarer Asger Klausen.

Prisen for en femretters menu kommer til at koste 585 kroner, mens en tilhørende vinmenu vil ligge på 485 kroner. Vinmenuen kommer sommelieren Morten Magh til at stå for. Han kommer blandt andet med erfaring fra Michelin-restauranter som AOC, Studio samt Atera i New York.

”Det er et højt håndværksmæssigt niveau, vi kan tilbyde, mens det også er på et prisniveau, hvor alle kan være med, ”siger Anders Vendelbo, der er drifts- og restaurantchef.

June slår som nævnt dørene op den 26. oktober på Solbjergvej 8, men allerede nu er det muligt at booke et bord. Se menukortet her.