Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Opskrift: Baked alaska med marcipan, kirsebær og vanilje

Foto: Flemming Gernyx

Opskrift: Baked alaska med marcipan, kirsebær og vanilje

Gå amerikansk på dessertbordet.

printer Print
plate 4 personer

Ingredienser

  • 75 g marcipan
  • 1 past. æggehvide
  • 20 g flormelis

Kirsebærsorbet

  • 4½ blad gelatine
  • 1 kg frosne kirsebær
  • 500 g æblesaft
  • 400 g sukker
  • 100 g glukose
  • Udstyr: Ismaskine

Vaniljeparfait

  • 3 blade gelatine
  • 2 vaniljestænger
  • 100 g past. æggeblomme
  • Udstyr: Stor halvkugleform

Marengs

  • 100 g past. æggehvider
  • 100 g sukker
  • 100 g flormelis

 

Sådan gør du:

main2.jpg

Ælt marcipanen med flormelis og æggehvide, og sæt den på køl i 30 minutter.