Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sådan laver du grøntsagssuppe som på Circolo

Foto: Anders Hviid

Opskrift:

Sådan laver du grøntsagssuppe som på Circolo

Her er opskriften på Circolos Minestra de Verdure.

Ingredienser

  • 200 g løg
  • 20 g hvidløg
  • 200 g gulerødder
  • 400 g knoldselleri
  • 200 g blegselleri
  • 400 g butternutsquash
  • 400 g sortkål
  • 400 g blomkål
  • 400 g broccoli
  • 100 g porre
  • 100 ml olivenolie
  • 500 ml grøntsagsfond
  • Salt
  • Peber

Tilbehør: Grillet brød med olivenolie + revet parmesan

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg.
  2. Skyl og skræl gulerødder og knoldselleri.
  3. Skyl blegselleri og butternutsquash. Skyl sortkål, blomkål og broccoli.
  4. Rens porre.
  5. Fintsnit gulerødder, blegselleri, løg, porre og hvidløg, og brun alt i olivenolie.
  6. Tilsæt et par isterninger, og lad vandet fra dem fordampe.
  7. Skær resten af de klargjorte grøntsager i tern a 2 cm, og tilsæt dem til de brunede grøntsager.
  8. Tilføj grøntsagsfonden, og lad alt simre i 20 minutter.
  9. Smag grøntsagssuppen til med salt og peber, og servér med et stykke ristet brød dryppet med lidt olivenolie og revet parmesan til suppen.