Opskrift:
Sådan laver du grøntsagssuppe som på Circolo
Her er opskriften på Circolos Minestra de Verdure.
Ingredienser
- 200 g løg
- 20 g hvidløg
- 200 g gulerødder
- 400 g knoldselleri
- 200 g blegselleri
- 400 g butternutsquash
- 400 g sortkål
- 400 g blomkål
- 400 g broccoli
- 100 g porre
- 100 ml olivenolie
- 500 ml grøntsagsfond
- Salt
- Peber
Tilbehør: Grillet brød med olivenolie + revet parmesan
Sådan gør du
- Pil løg og hvidløg.
- Skyl og skræl gulerødder og knoldselleri.
- Skyl blegselleri og butternutsquash. Skyl sortkål, blomkål og broccoli.
- Rens porre.
- Fintsnit gulerødder, blegselleri, løg, porre og hvidløg, og brun alt i olivenolie.
- Tilsæt et par isterninger, og lad vandet fra dem fordampe.
- Skær resten af de klargjorte grøntsager i tern a 2 cm, og tilsæt dem til de brunede grøntsager.
- Tilføj grøntsagsfonden, og lad alt simre i 20 minutter.
- Smag grøntsagssuppen til med salt og peber, og servér med et stykke ristet brød dryppet med lidt olivenolie og revet parmesan til suppen.